Loading...
WORLD HOSPITAL DIRECTORY
Listing Details of 'Fakultní Nemocnice na Bulovce '


Fakultní Nemocnice na Bulovce




| More

About


Category:  General Hospitals
Subcontinent and Continent:  Eastern Europe , Europe
Country:  Czech Republic
Phone 
Website:  http://www.fnb.cz/
City: 
State: 
Email:  [email protected]
Latitude:  49.817492
Longitude:  15.472962
Zip Code: 
Contact Address: 
Latitude in Degree, Minute, Second [Direction]:  49° 49' 2" N
Longitude in Degree, Minute, Second [Direction]:  15° 28' 22" E
UTM (Universal Transverse Mercator) projection is: Northing: 5518446, Easting: 534023, Zone: 33U
GPS (Global Positioning System) is: Northing: 5518446, Easting: 534023, Zone: 33U
Local TM (Transverse Mercator) projection centered at longitude: 15
Lambert Projection: Northing: 7680423, Easting: 9134854
Browser/Visitor at Columbus, United States is:  0 km away from this Hospital-Fakultní Nemocnice na Bulovce , Czech Republic


keywords: 


Details

\n\n Site Menu MENU MENU Pro pacienty Pro pacientyRady pacientůmLékařská služba první pomociPráva pacientůPráva hospitalizovaných dětíDesatero návštěvníkaZákladní a mateřská školaPro dětské pacientyČekací doby k vyšetřeníVjezd do areálu Kliniky a oddělení Kliniky a odděleníLékařská služba první pomociEtická komiseLékárnaOddělení klinické farmacieNemocniční kaplani O nemocnici O nemocniciNNB včeraNNB dnesFotogalerieAkreditaceKvalita a bezpečí zdravotnických služebOsobnosti NNBEvropské fondyNorské FondyVeřejné zakázkyNájem prostorů NNBNabídka nepotřebného majetkuSponzorské daryVýroční zprávySpřátelené webyInterní protikorupční program Kariéra KariéraVýběrová řízeníVzdělávání Kurzy sanitářůKonferenceKnihovnaSpecializační vzděláváníCertifikované kurzyFormuláře – odborné praxe, spec. stážeCeník - odborné praxe, spec. stáže Lázně Slatinné lázně ToušeňLázně Mánes Karlovy Vary Kontakty AKTUALITY \n\n Umělá inteligence může pomoci v prevenci dekubitů19.7.2019Dekubity, známé také jako proleženiny, představují pro oblast zdravotnictví významný problém.

Společnost GoodAI a Nemocnice Na Bulovce provedly pilotní …číst dál >>Medici již nechtějí pouze přihlížet narůstajícímu počtu infekcí, kterým šlo zabránit očkováním10.6.2019V roce 2019 vyhodnotila Světová zdravotnická organizace (WHO) situaci kolem odmítání očkování a s tím související klesající proočkovanost za …číst dál >>Odběr novinek NNBEmail *\n\n Souhlasím s poskytnutím emailové adresy za účelem odběru novinek ze stránek NNB. Souhlasím PRO PACIENTY \n\nČekací doby k vyšetření a výkonu\r\n Plná moc-zdravotní služba nezletilému\r\n Nahlížení do zdravotnické dokumentace, pořízení výpisu\r\n Umístění pokladen pro regulační poplatky\r\n Vjezd do areálu nemocnice\r\n Nonstop lékárna v areálu nemocnice\r\n Kouření\r\n Postup při vyřizování stížností\r\n Informační povinnost obětem trestných činů NÁSLEDUJTE NÁS! MAPA AREÁLU GPS souřadnice: N 50°6.92283′, E 14°27.

84497′\n\nTramvajová zastávka: Bulovka\r\n Autobusová zastávka: Bulovka, Vychovatelna\n\nVjezd do areálu je možný z ulice Budínova.\r\n Vjezd je zpoplatněn!\r\n Prvních 30 minut zdarma!\n\nBezplatný vjezd a výjezd mají tato vozidla:\r\n Zdravotnická záchranná služba (ZZS)\r\n Policie ČR (PČR) a Městské policie (MP)\r\n Vozidla IZS při plnění úkolů\r\n Havarijní služba\r\n Ministerstvo zdravotnictví ČR, Magistrát hl.m.Prahy, Hygienická stanice hl.Prahy, Státní zdravotní ústav\r\n Zásobování \r\nODDĚLENÍ A KLINIKY\r\n   \n\nAktuality   I   Pro pacienty   I   Kliniky a oddělení   I   O nemocnici   I   Akreditace   I   Kariéra   I   Kontakty   I   Mapa Webu Copyright © 2019 Nemocnice Na Bulovce.

 All rights reserved.
.
Accuracy

While the information contained within this website is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this website is correct, complete, and up-to-date. Accuracy is intended but is not guaranteed.

Liability

Links from World Hospital Directory to third-party Fakultní Nemocnice na Bulovce sites do not constitute an endorsement by World Hospital Directory of the parties of their products and services. The appearance on this website of advertisements. if any and product or service information does not constitute an endorsement by World Hospital Directory, and World Hospital Directory has not investigated the claims made by them. Information is based solely on material collected by World Hospital Directory.

Proprietory Content

Logo, images or construct may be the proprietory of Fakultní Nemocnice na Bulovce . All other information, including images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.

Rating

Rating of Fakultní Nemocnice na Bulovce shown in stars, if any ranges from 1 to 5. Rating is done by the browsers. Only 1 rating submission is allowed per IP address. If rating submission is not displayed then probably you have already submitted or rating blocked for security and other reasons. World Hospital Directory do not have control over the rating. Do not send any email to improve rating. Alternatively, the Hospital Admin may contact us for reputation badges. 27% of the Hospitals listed in World Hospital Directory have one or other reputation badge. World Hospital Directory reserves the right to issue or decline such badges.


Tags: 
\n\n, , , , , , , , site, menu, pacienty, pacientyrady, pacientůmlékařská, služba, první, pomocipráva, pacientůpráva, hospitalizovaných, dětídesatero, návštěvníkazákladní, mateřská, školapro, dětské, pacientyČekací, k vyšetřenívjezd, areálu, kliniky, a oddělení, a oddělenílékařská, pomocietická, komiselékárnaoddělení, klinické, farmacienemocniční, kaplani, nemocnici, nemocnicinnb, včerannb, dnesfotogalerieakreditacekvalita, a bezpečí, zdravotnických, služebosobnosti, nnbevropské, fondynorské, fondyveřejné, zakázkynájem, prostorů, nnbnabídka, nepotřebného, majetkusponzorské, daryvýroční, zprávyspřátelené, webyinterní, protikorupční, program, kariéra, kariéravýběrová, řízenívzdělávání, kurzy, sanitářůkonferenceknihovnaspecializační, vzdělávánícertifikované, kurzyformuláře, odborné, praxe, stážeceník, stáže, lázně, slatinné, lázně, toušeňlázně, mánes, karlovy, kontakty, aktuality, umělá, inteligence, může, pomoci, v prevenci, dekubitů1972019dekubity, známé, také, proleženiny, představují, pro oblast, zdravotnictví, významný, problém, společnost, goodai, a nemocnice, bulovce, provedly, pilotní, &hellipčíst, >>medici, již, nechtějí, pouze, přihlížet, narůstajícímu

Images

worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce worldhospitaldirectory.com-Fakultní Nemocnice na Bulovce
Copyright of Images

Logo and images portrayed above may be the proprietory content of Fakultní Nemocnice na Bulovce . All other images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.

Comments


Scan to Mobile

QR code for this Hospital

Cover

Country Info (click on the down-arrow to expand)

Country Population Area Capital/Currency Code
Czech Republic 10476000 78866.0 Prague/CZK
Czech Republic occpies 78867 km of territory, which is 0.0005% of world's total territory and it stands at rank 116 in the list of largest countries in the world. A landlocked country in east Central Europe.

Local time: Tue, 16 Apr 2024, 05:59:50
 at Europe/Prague

Currency: Czech Koruna
Official Languages: Czech (cestina)
Other Languages: 
Language Codes: cs,sk
Political System: parliamentary democracy
Land/Water Area (in Sq km): 77247.00/1620
Elevation (Above/Below) Sea Level in meters: 1602.0/115
GDP per Capita Income (in USD): 18060
Birth per 1000: 9.79
Death per 1000: 10.29

Additional information [Links to websites]


Date & Time Zones in Czech Republic


UTC/GMT Date Time: Apr 16 2024 05:02:06

  • UTC+01:00 (CET) (CRT)
  • Hospital Jobs


    Tue, 09 Apr 2024 22:37:29 GMT

    ⭕ KAM (hospital) - Morava

    - Máte hospital background - ať už díky vzdělání nebo díky předchozí pracovní praxi - Jste schopní pracovat samostatně...

    ProfesKontakt
    Jihomoravský kraj

    Fri, 16 Feb 2024 06:25:30 GMT

    Hospital Specialist

    Do našeho týmu hledáme nového kolegu nebo kolegyni na pozici Hospital Specialist. Co Vás u nás čeká? Kompletní...

    Alliance Healthcare
    Praha

    Thu, 25 Jan 2024 02:12:01 GMT

    KEY ACCOUNT MANAGER - HOSPITAL (Praha, ZČ, JČ)

    a bude pracovat s prestižními hospital produkty a stane se součástí malého sales týmu, který cílí na nemocnice. Co Vás čeká... nemocnice), Západní a Jižní Čechy Je potřeba, abyste měli? Zkušenosti jako SSR, KAM v hospital businessu jsou NUTNÉ Výborné...


    ✨ Pro společnost, která obchoduje se zdravotnickým materiálem a pomůckami, hledáme do zavedené české pobočky Manažera obchodního týmu/KAMa pro - jde o produktové portfolio zdravotnického materiálu dvou světových značek - špička v daném segm...

    ProfesKontakt
    Hlavní město Praha

    Thu, 14 Mar 2024 03:36:54 GMT

    Hospital Specialist

    Our team members are at the heart of everything we do. At Cencora, we are united in our responsibility to create healthier futures, and every person here is essential to us being able to deliver on that purpose. If you want to make a differ...


    Wed, 10 Apr 2024 02:38:00 GMT

    UKLÍZEČ/KA

    :00 hod. Email: [email protected]. Osobně možno po - pá 6:00 - 13.00 hod v pavilonu Provozu. Jedná se o úklid...

    TSC Hospital, s.r.o.
    Opava, Moravskoslezský

    Fri, 05 Apr 2024 22:54:14 GMT

    Uklízeč/ka

    hod. Email: [email protected]. Osobně možno po - pá 6:00 - 13.00 hod v pavilonu Provozu. Jedná se o úklid... - 37500 Kč za měsíc - pro zobrazení aktivujte javascript ve Vašem prohlížeči. Název firmy TSC Hospital, s.r...

    TSC Hospital, s.r.o.
    Opava, Moravskoslezský

    Sun, 24 Mar 2024 23:56:57 GMT

    Úklid v nemocnici Prostějov, na HPP, DPP, DPČ

    Nabídka: Popis pozice: Požadavky: Úklidová společnost TSC Hospital hledá nové posily od 18 let na úklidovou činnost...

    TSC Hospital, s.r.o.
    Prostějov, Olomoucký

    Wed, 07 Feb 2024 02:58:47 GMT

    UKLÍZEČ/-KA

    . Email: [email protected] Osobní schůzka možná po předchozí telefonické domluvě v areálu Slezské nemocnice, pavilon V -1PP...

    TSC Hospital, s.r.o.
    Opava, Moravskoslezský

    Fri, 05 Apr 2024 22:18:19 GMT

    Úklid ve zdravotnictví - Šternberk

    Nabídka: Popis pozice: Požadavky: Nabízíme stabilní či brigádní úklid pro uchazeče/čky od 18 let. Místo: Nemocnice - Šternberk Jedná se o běžný úklid ve zdravotnictví. Směnnost na výběr: Ranní: 6:00 - 14:30 hod. + 2x víkend v měsíc...

    TSC Hospital, s.r.o.
    Šternberk, Olomoucký

    Wed, 24 Jan 2024 05:04:55 GMT

    LÉKAŘI

    Obsah inzerátu: Kontakt: emailem....

    NH Hospital a.s.
    Beroun, Středočeský - Hořovice, Středočeský

    Tue, 23 Jan 2024 05:40:38 GMT

    Lékaři

    Kontakt: emailem....

    NH Hospital a.s.
    Hořovice, Středočeský

    v akreditované nemocnici. K přihlášce do výběrového řízení je nutno doložit: " osobní dotazník (www.hospital-pe.cz, volná místa...

    Nemocnice Pelhrimov, prispevkova organizace
    Pelhřimov, Vysočina

    dotazník (www.hospital-pe.cz, volná místa - osobní dotazník), " strukturovaný životopis s kontaktními údaji a uvedením údajů...


    Pelhřimov, Vysočina

    Sat, 06 Apr 2024 02:51:10 GMT

    UKLÍZEČ/KA

    , volejte po - pá 6:00 - 13:00 hod. Email: [email protected]. Osobně možno po - pá 6:00 - 13.00 hod v pavilonu Provozu...


    Opava, Moravskoslezský

    Fri, 05 Apr 2024 22:50:28 GMT

    Dělníci ve zdravotnickém zařízení

    a další benefity. Kontakt paní vrchní sestra Jana Česká, 722 780 779, [email protected] Směnnost: možné rovněž...


    Benešov, Středočeský

    v akreditované nemocnici. K přihlášce do výběrového řízení je nutno doložit: " osobní dotazník (www.hospital-pe.cz, volná místa...

    Nemocnice Pelhrimov, prispevkova organizace
    Pelhřimov, Vysočina

    Mon, 25 Mar 2024 01:06:45 GMT

    Dělníci ve zdravotnickém zařízení

    . Kontakt paní vrchní sestra Jana Česká, 722 780 779, [email protected] Směnnost: možné rovněž i nepřetržitý provoz - turnusy...


    Benešov, Středočeský

    Sat, 13 Apr 2024 01:05:03 GMT

    EMEA Distribution Administrative

    with fast, accurate and consistent testing where and when they are needed most – home to hospital, lab to clinic. Our culture...

    Ortho Clinical Diagnostics
    Praha

    of the Medical Faculty of MU and the University Hospital at St. Anny v Brně, which, in addition to medical activities... is an employment relationship with the relevant hospital. We offer: Work in an inspiring intellectual environment Involvement in...

    MASARYK UNIVERSITY
    Brno, Jihomoravský

    Thu, 11 Apr 2024 03:13:18 GMT

    Customer Service Representative with German

    with fast, accurate and consistent testing where and when they are needed most – home to hospital, lab to clinic. Our culture...

    Ortho Clinical Diagnostics
    Praha

    relationship with the relevant hospital. We offer: Work in an inspiring intellectual environment Involvement in teaching in...

    MASARYK UNIVERSITY
    Brno, Jihomoravský

    Sat, 06 Apr 2024 02:24:59 GMT

    Senior Business Analyst, Marketing

    data; gaining hospital dynamics and capacity constraints, and etc. What you'll need (Required): Bachelor's Degree & min...

    Edwards Lifesciences
    Praha

    ) The clinic of Medical Imaging is a joint workplace of the Medical Faculty of MU and the University Hospital at St. Anny... in the position of assistant professor is an employment relationship with the relevant hospital. We offer: Work in...

    Masarykova univerzita
    Brno, Jihomoravský

    stakeholders, including but not limited to KOLs, physicians, pharmacists, and hospital management. Showing cross-functional team...


    Clip Board

    Disclaimer

    Accuracy

    While the information contained within this website is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this website is correct, complete, and up-to-date. Accuracy is intended but is not guaranteed.

    Liability

    Links from World Hospital Directory to third-party Fakultní Nemocnice na Bulovce sites do not constitute an endorsement by World Hospital Directory of the parties of their products and services. The appearance on this website of advertisements. if any and product or service information does not constitute an endorsement by World Hospital Directory, and World Hospital Directory has not investigated the claims made by them. Information is based solely on material collected by World Hospital Directory.

    Proprietory Content

    Logo, images or construct may be the proprietory of Fakultní Nemocnice na Bulovce . All other information, including images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.