Loading...
WORLD HOSPITAL DIRECTORY
Listing Details of 'Akershus Universitetssykehus Hf '


Akershus Universitetssykehus Hf




| More

About


Category:  Mulispeciality Hospitals
Subcontinent and Continent:  Northern Europe , Europe
Country:  Norway
Phone 
Website:  http://www.ahus.no
City: 
State: 
Email:  [email protected]
Latitude:  60.472024
Longitude:  8.468946
Zip Code: 
Contact Address: 
Latitude in Degree, Minute, Second [Direction]:  60° 28' 19" N
Longitude in Degree, Minute, Second [Direction]:  8° 28' 8" E
UTM (Universal Transverse Mercator) projection is: Northing: 6704099, Easting: 470802, Zone: 32V
GPS (Global Positioning System) is: Northing: 6704099, Easting: 470802, Zone: 32V
Local TM (Transverse Mercator) projection centered at longitude: 9
Lambert Projection: Northing: 7461556, Easting: 7803050
Browser/Visitor at Columbus, United States is:  0 km away from this Hospital-Akershus Universitetssykehus Hf , Norway


keywords: 


Details

Forside - Akershus universitetssykehus Hopp til innholdet Meny Søk i www.ahus.no Søk Skriftstørrelse Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre teksten. Trykk - for å gjøre den mindre.

Velg språk BehandlingBehandlinger og undersøkelserKurs og opplæringPraktisk informasjonRettigheter og muligheterAvdelingerAvdelinger fra A til ÅFag og forskningForskning og innovasjonLaboratorietjenesterSamhandlingKompetanse og utdanningKvalitetAlt om fag og forskningOm ossLedige stillingerStyretMediaNyheterArrangementerAlt om ossLogg innLogg inn på helsenorge.no Forside Hva skjer før, under og etter behandling?ø BehandlingerBehandlinger og undersøkelserBarn som pårørendeKurs og opplæringPraktisk informasjonRettigheter og muligheterAvdelingerAvdelinger fra A til Å Fag og forskningForskning og innovasjonLaboratorietjenesterSamhandlingKompetanse og utdanningKvalitetAlt om fag og forskningOm ossLedige stillingerStyretNyheterArrangementerMediaAlt om oss Kongsvinger en del av AhusAnsvaret for pasientbehandlingen innen somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling for befolkningen i Kongsvingerregionen ble overført 1. februar 2019 fra Sykehuset Innlandet HF til Akershus universitetssykehus HF.Les mer om Kongsvinger sykehus til Ahus Gi oss tilbakemelding via LyttepostenLytteposten er et tilbud til deg som pasient eller pårørende som ønsker å gi oss en uformell tilbakemelding om hvordan du har opplevd møtet med sykehuset.Gi oss tilbakemelding Kalender Mandag 19.

08. Rehabiliteringskurs for deg som har kols - Ahus Nordbyhagen\n\nVi tilbyr et seks ukers rehabiliteringskurs for deg som har kols. Kurset vil gi kols-pasienter økt kunnskap og innsikt i sin sykdom, slik at de bedre kan takle dagliglivets - og yrkeslivets aktiviteter. Onsdag 28.08.

Brystkreftkurs\n\nEr du operert, eller skal du opereres for brystkreft? Vi arrangerer kurs som hjelper deg med å mestre hverdagen, og bedre forstå og kontrollere egen situasjon. Mandag 02.09. Kolsrehabiliteringskurs for deg som har kols - Ski sykehus\n\nVi tilbyr et seks ukers rehabiliteringskurs for deg som har kols. Kurset vil gi kols-pasienter økt kunnskap og innsikt i sin sykdom, slik at de bedre kan takle dagliglivets - og yrkeslivets aktiviteter.

Torsdag 26.09. Mestringskurs for stomiopererte\n\nHar du permanent stomi og er operert det siste året? Da er dette kurset for deg. Kurset skal gi kunnskap og innsikt i egen lidelse, og behandling kan sammen med informasjon om rettigheter og muligheter, øke evnen til mestring. Mandag 30.

09. Rehabiliteringskurs for deg som har kols - Ahus Nordbyhagen\n\nVi tilbyr et seks ukers rehabiliteringskurs for deg som har kols. Kurset vil gi kols-pasienter økt kunnskap og innsikt i sin sykdom, slik at de bedre kan takle dagliglivets - og yrkeslivets aktiviteter. Mandag 14.10.

Kurs om gynekologisk kreft\n\nKurset er for deg som har, eller har hatt gynekologisk kreft. Gjennom fire kursdager vil du få informasjon fra fagfolk, mulighet til å stille spørsmål og snakke med pasienter i samme situasjon. Onsdag 06.11. Brystkreftkurs\n\nEr du operert, eller skal du opereres for brystkreft? Vi arrangerer kurs som hjelper deg med å mestre hverdagen, og bedre forstå og kontrollere egen situasjon.

Mandag 11.11. Rehabiliteringskurs for deg som har kols - Ahus Nordbyhagen\n\nVi tilbyr et seks ukers rehabiliteringskurs for deg som har kols. Kurset vil gi kols-pasienter økt kunnskap og innsikt i sin sykdom, slik at de bedre kan takle dagliglivets - og yrkeslivets aktiviteter. Mandag 11.

11. Å leve med kreftsykdom\n\nDette kurset er for deg som har en kreftdiagnose, og for din nærmeste pårørende. Vi gjennomgår temaer som hjelper deg med å mestre, forstå og kontrollere din hverdag. Slagskolen\n\nSlagskolen er et tilbud til deg som har gjennomgått hjerneslag for minimum åtte uker siden, og som har reist hjem uten at det ble avdekket behov for videre rehabilitering. Nyrekurs\n\nNyrekurset er et undervisnings- og informasjonstilbud til deg med kronisk nyresvikt.

Du får økt kunnskap om hva du kan gjøre for å bremse utvikling og forebygge komplikasjonene. Pårørendegruppe for rusproblematikk\n\nDette er et samtaletilbud for pårørende til en med rusproblematikk. Her møtes en gruppe på 5-8 personer for å dele egne erfaringer. Nyreskole\n\nNyreskole er et undervisningstilbud til pasienter med nyresvikt og deres pårørende. Avføringslekkasje, mestringskurs\n\nKurset skal gi kunnskap og innsikt i egen lidelse, og behandling kan sammen med informasjon om rettigheter og muligheter, øke evnen til mestring.

Smertefull blære syndrom (BPS/IC), mestringskurs\n\nKurset skal gi kunnskap og innsikt i egen lidelse, og behandling kan sammen med informasjon om rettigheter og muligheter, øke evnen til mestring. Multippel Sclerose (MS) kurs\n\nKurset er for deg som har diagnosen Multippel Sclerose (MS). Kurset skal gi deg gi deg bedre forståelse av utfordringene i hverdagen, og hvordan du kan mestre de på en god måte. Prostatakreftkurs\n\nMålet er at du som har eller har hatt kreft skal få hjelp til å mestre hverdagen og oppleve bedre forståelse og kontroll over egen situasjon. Tarmkreftkurs\n\nMålet er at du som har eller har hatt kreft skal få hjelp til å mestre hverdagen og oppleve bedre forståelse og kontroll over egen situasjon.

Hjerteskolen\n\nHjerteskolen er et rehabiliteringstilbud til hjertepasienter som har vært innlagt ved Akershus universitetssykehus og deres pårørende. Skolen legger vekt på tverrfaglig informasjon, samtale og tilpasset trening. Blærekreftkurs\n\nMålet er at du som har eller har hatt kreft skal få hjelp til å mestre hverdagen og oppleve bedre forståelse og kontroll over egen situasjon. Det å dele erfaringer med andre, tilegne seg kunnskap og informasjon om egen situasjon kan bidra til dette. Fødselsforberedende kurs\n\nVi arrangerer 1-dags fødselsforberedende kurs for blivende foreldre.

Vi fokuserer på svangerskap, fødsel og barseltid. Bekkenbunnstrening, e-læringskurs\n\nI dette e-læringskurset lærer du å trene bekkenbunnsmuskulaturen. Det er viktig å trene denne muskelgruppen ved både urin-, luft- og avføringslekkasje. Avføringslekkasje, e-læringskurs\n\nE-læringskurset vil gi deg svar på mange av spørsmålene du har om avføringslekkasje. Du vil også stille bedre forberedt før en samtale med lege eller spesialist.

Nyheter27.06.2019 Naltrekson mot opioid-avhengighet\n\nZill-E-Huma Latif deltar i et banebrytende forskningsprosjekt som studerer et legemiddel mot opioidavhengighet som heter lantidsvirkende naltrekson. Latif disputerte nylig med sin doktorgrad som omhandler legemiddelets effekt på symptomer s..

.21.06.2019 Dette er viktig for oss\n\n6. juni ble Hva er viktig for deg-dagen markert ved at pasienter, pårørende og ansatte fikk anledning til å svare på dette spørsmålet.

Neste steg blir å lytte til svarene, og bruke disse i forbedringsarbeid. Her finner du dem! 18.06.2019 Forskning på biomarkører – viktig for å vite mer om KOLS og hjertesvikt\n\nJacob Winther forsvarte nylig sin doktorgrad ved Akershus universitetssykehus. I sin avhandling har Winther og hans medarbeidere undersøkt nivået av natrium og to nye biomarkører blant pasienter innlagt på sykehus med akutt tung pust.

18.06.2019 Internasjonal pris for innovativ forskning\n\nForsknings- og innovasjonsprosjektet CAPABLE handler om å la innbyggerne nyttiggjøre seg sine egne helsedata. Prosjektet ble sist uke tildelt Thrillium II-prisen for sin innovative og nytenkende tilnærming.14.

06.2019 Prognose og kirurgisk behandling av leddbruskskader i kneet\n\nHvordan er langtidsprognosen for en som har fått skade på kneets leddbrusk? Svend Ulstein disputerer med sin avhandling om leddbruskskader i kneet, kirurgisk behandling for dette, og knefunksjonen 5-10 år etter skaden.11.06.2019 Det hjelper å øve på gode vaner\n\nVed hjelp av rollespill og gruppeøvelser trener helsepersonell på god pasientkommunikasjon i kurset \"fire gode vaner\".

- Måten vi kommuniserer på har stor betydning for utfallet av behandlingen vi gir, sier kursinstruktør Inge Skråmm.07.06.2019 Fremragende forskere ved Ahus\n\nTre forskere ble 7. juni hedret med de årlige forskningsprisene ved Akershus universitetssykehus (Ahus).

De tre forskningsartiklene omhandler henholdsvis diagnostisering av hjertesykdom, røyking under svangerskap, samt behandling av opioida...22.05.

2019 Forskning på gode vaner endrer spesialisthelsetjenesten\n\nI 2005 var det bare onkologene blant sykehusleger som hadde kommunikasjonskurs som ledd i spesialistutdanningen. Det ville Pål Gulbrandsen gjøre noe med, og hentet kommunikasjonskurset «Fire gode vaner» til Norge. 26.04.2019 Åpen temakveld - slik satser vi på den eldre pasient\n\nVi inviterer innbyggere, medarbeidere og våre samarbeidspartnere til åpen temakveld om sykehusets satsing på den eldre pasient, 7.

mai kl. 18-20.24.04.2019 Åpen dag om robotkirurgi\n\nTirsdag 7.

mai kl. 13-15 arrangeres åpen dag om robotkirurgi på Ahus. Hør om hva robotkirurgi er, om bruken av operasjonsrobot på Ahus, og tanker om utvikling i fremtiden. Det vil også være mulig å prøve roboten fra kl. 9-15.

28.03.2019 Praktisk pasientinfo på tolv språk\n\nVisste du at du som pasient har rett på gratis tolk? Eller at vi har en sykehusprest og samtalepartnere fra ulike tros- og livssynssamfunn? For at flest mulig er best mulig informert om hva vi tilbyr, har vi oversatt vår velkomstbrosjyre til elleve språk.21.03.

2019 Informasjonsfilmer om fødsel ved Ahus\n\nNær halvparten av kvinnene som føder på Ahus har innvandrerbakgrunn. Med informasjonsfilmer oversatt til ti språk håper fødeavdelingen å gjøre både norske og fremmedspråklige kvinner best mulig forberedt på fødsel og eventuelt keisersnitt. 04.03.2019 Premature som fikk mer mat vokste raskere - men fikk også mer infeksjoner\n\nFor tidlig fødte barn som veier veldig lite får oftere lavere IQ og lærevansker når de blir større.

Men det kan hende de får for lite mat, ifølge forskning. Da de fikk mer næring enn anbefalt, vokste de nemlig raskere.22.02.2019 To år uten hjertestans\n\nGastrokirurgisk avdeling på Ahus kan nå feire at de ikke har opplevd en eneste hjertestans på to år.

Det er et resultat av systematisk forbedringsarbeid og økt kompetanse i å identifisere risikopasienter.05.02.2019 Professor Torbjørn Omland tildeles Hjerteforskningsprisen\n\nProfessor Torbjørn Omland tildeles Nasjonalforeningen for folkehelsens Hjerteforskningspris for 2019. Omland har vært en internasjonal pionér innen kardio-onkologi, og har ledet viktige studier om forebygging av hjerteskader etter kreftbehandling.

05.02.2019 Morkakevekt knyttes til helserisiko hos mor og barn\n\nMorkaken er helt avgjørende for fosterets tilførsel av oksygen og næring. Det er stor variasjon i morkakens størrelse, og en nylig avlagt doktorgradsstudie ved Ahus undersøker sammenhengen mellom morkakevekt og helserisiko hos mor og barn.02.

02.2019 Kongsvinger sykehus er nå en del av Akershus universitetssykehus\n\nMed en symbolsk nøkkeloverrekkelse ble det fredag 1. februar markert at ansvaret for pasientbehandlingen innen somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling for befolkningen i Kongsvingerregionen nå er overført fra Sykehuset Innlandet til Ak...

15.01.2019 Nye tiltak for den akutt syke pasienten\n\nSom Norges største akuttsykehus skal Ahus tilby rask og tverrfaglig hjelp når plutselig sykdom eller ulykke rammer. Nå skal kapasiteten ved overvåkning og operasjon økes trinnvis og pasientflyten i akuttmottaket forbedres. 10.

01.2019 Samtalen i sentrum\n\nEn metode som kalles åpen dialog i nettverksmøter blir stadig mer brukt i psykiatrien, og er en prioritert arbeidsmåte på Ahus. For Karoline var det akkurat det hun trengte for å bli bedre etter mange år som pasient. 09.01.

2019 Får livet tilbake med hjemmedialyse\n\n- Det er som natt og dag - det kan ikke engang sammenliknes, sier Øivind Hansen. I stedet for å reise til sykehuset for dialysebehandling tre dager i uken, har han fått dialysemaskin hjemme. Ahus satser nå på å gi flere pasienter hjemmedialyse.08.01.

2019 Overgangsalderen - befrielse eller forbannelse?\n\nHva skjer med kroppen i overgangsalderen? Hvilke symptomer kan man få, og er det nødvendig med hormonbehandling? Hvor tidlig kan man komme i overgangsalderen? Hva skjer med sexlivet?18.12.2018 Brukernes erfaringer er viktige for behandlingen\n\n-­ Vi må lære av brukernes erfaringer. Det er viktig at de blir sett, hørt og lyttet til, sier Ahus-forskeren Ann-Mari Lofthus, som nylig forsvarte sin doktoravhandling om brukere av tverrfaglige oppsøkende team for pasienter innen psykisk..

.06.12.2018 Når immunforsvaret blir på lag med kreften\n\nImmunforsvaret bistår som oftest kroppen med å bekjempe kreft. Men noen ganger kan det virke helt motsatt ved å hjelpe kreftsvulsten med å vokse og spres.

Shakila Jabeen har forsket på hvorfor i en nylig avlagt doktorgrad.30.11.2018 Ungdom gir til ungdom\n\nElevene ved Mailand videregående skole vil bidra i sitt eget lokalmiljø med en innsamlingsaksjon til inntekt for ungdomspasienter på Ahus. 27.

11.2018 Hva skjer hvis antibiotika slutter å virke?\n\nProblemet omfatter hele kloden, og påvirkes av faktorer knyttet til medisinsk behandling av mennesker og dyr, men også matproduksjon, vannsikkerhet, sanitærforhold, handel, turisme og industri. Smittevernoverlege Silje Bakken Jørgensen har...

23.11.2018 Tildeles stipend for migreneforskning\n\nAhus-nevrolog Espen Saxhaug Kristoffersen er vinner av Forsbergs og Aulies nevrologstipend i 2018. Han skal i gang med en studie av en ny medisin for migrenepasienter. 20.

11.2018 Kreftforeningen støtter PRADA\n\nBrystkreftbehandling gir økt sjanse for å få hjerteskader. Ahus-studien PRADA gir viktig innsikt i hvordan bruk av hjertesviktmedisin under kreftbehandlingen kan forebygge dette. PRADA II fikk nylig  5 300 000 kroner i støtte fra Kreftforeningen. 19.

11.2018 - Torun står som en bauta og beskytter pasienter, pårørende og oss ansatte\n\nTorun Schjølberg ved Akershus universitetssykehus (Ahus) er kåret til årets sykepleierleder i Akershus. Schjølberg er seksjonssykepleier i nevrologisk sengeområde. Gratulerer! 14.11.

2018 Ahus med nytt tilbud til de sykeste barna\n\nAhus leder an i et viktig nasjonalt løft når den nye barneovervåkningsenheten ble offisielt åpnet onsdag 14. november. -­ Det er flott at Ahus går opp løypa for et bedre overvåkningstilbud for barn, sa leder i Norsk barnelegeforening, Ketil...

04.10.2018 Nye Ahus feirer 10 år\n\nHovedbygget på Akershus universitetssykehus (Ahus) ble tatt i bruk 1. oktober 2008 - for ti år siden. - Det nye sykehuset har gitt muligheter for å utvikle moderne pasientbehandling og god drift, sier administrerende direktør Øystein Mæland.

04.09.2018 Ahus har etablert seg som et viktig universitetssykehus\n\nHelt fra sykehuset igjen ble et universitetssykehus i 2000 har Akershus universitetssykehus (Ahus) hatt et langsiktig mål om å være et av et lendende universitetssykehus i Norge. Forskningsaktivitetsrapporten for 2017 viser at Ahus har etab..

.04.09.2018 Oppstart av robotkirurgi\n\nEn splitter ny og etterlengtet operasjonsrobot gjennomførte sin første prostatakreftoperasjon på Ahus 3. september.

Denne vil bidra til å redusere behandlingstiden for pasienter med urologisk kreft. 27.08.2018 Tror omega-3 kan øke levetiden til transplanterte nyrer\n\nTransplanterte nyrer svekkes over tid, og i gjennomsnitt varer et nyretransplantat rundt 10-15 år. Forskere ved Ahus skal finne ut om marine omega-3-fettsyrer kan gi økt levetid på nyretransplantater.

15.08.2018 Forsinket transaksjon av parkeringsbetalinger ved hovedinngangene\n\nEn teknisk feil i betalingsløsningen for parkeringen ved hovedinngangene fører til at noen av transaksjonene betalt mellom 4. juni 2018 og 15. august er forsinket og blir belastet fra 15.

august og utover.06.08.2018 Mus ble mer aggressive av blod fra voldsdømte\n\n- Dette er første skritt på veien til å finne en biologisk markør for aggresjon, sier forsker Henning Værøy, som har vakt stor internasjonal interesse med en studie av blod fra voldsdømte i Ila fengsel. 23.

07.2018 Den sagnomsuste sykehusmaten-\n\nOrdet sykehusmat vekker kanskje ikke de beste assosiasjonene hos folk flest. Men Ahus-kokkene knuser myter.13.07.

2018 Landets første cystoskopisykepleier jobber på Ahus\n\nVinh Khac Du ble ferdig utdannet cystoskopisykepleier i juni 2018 og er først i Norge med denne tittelen. Nå er han klar for å kontrollere pasienter med blærekreft på Urologisk poliklinikk på Ahus. 26.06.2018 Inflammatorisk tarmsykdom (IBD) øker i utbredelse\n\n- Ved hjelp av MR har vi for første gang vist at IBD er en alvorlig og fremadskridende sykdom, sier Aida Kapic Lunder ved Akershus universitetssykehus.

Hun har nylig avlagt sin doktorgrad hvor hun har sett på utbredelsen av Inflammatorisk t...22.06.

2018 En påminnelse om barnas rettigheter\n\nBarn har egne rettigheter i møte med helsevesenet. Nå har Barnesykepleierforbundet satt opp et to meter høyt banner ved inngangen til Barne- og ungdomsklinikken for å minne oss på disse rettighetene. 15.06.2018 Tilbudet til slagpasienter styrkes\n\nSykehuset skal nå tilby trombektomi for pasienter med akutt hjerneinfarkt.

Styret i Helse Sør-Øst har avgjort at Ahus er et av tre helseforetak i regionen som skal tilby trombektomi. 14.06.2018 – Yngre behandlere mer positive til ny behandling\n\nKarina Egeland har i sin nylig avlagte doktorgradsavhandling ved Akershus universitetssykehus vist at behandlingsmetoden «Illness Management and Recovery» lar seg implementere i norske helsetjenester. 08.

06.2018 Bent Høie på Ahus-besøk\n\nHjertemedisinstudien PRADA ved Ahus har ført til opprettelsen av Norges første kardioonkologiske poliklinikk. 8. juni var Bent Høie på besøk i klinikken. 08.

06.2018 Fremragende forskere ved Akershus universitetssykehus\n\nTre Ahus-forskere ble 8. juni hedret med de årlige forskningsprisene ved Ahus. Prisene går til forskere som har fått sine arbeider publisert internasjonalt. Med disse prisene synliggjøres god forskning som produseres og publiseres på Ahus.

04.06.2018 Forsinket akutt kirurgi\n\nIkke alle ortopediske skader må behandles akutt samme dag som skaden inntreffer. Å behandle utvalgte akutte skader ved en dagkirurgisk enhet og uten sykehusinnleggelse, gir fordeler både for pasienten og for sykehusdriften.24.

05.2018 Fremtidens sykehustilbud for eldre\n\nHvordan skal Ahus møte en økende tilstrømning av eldre pasienter de neste 20 årene? Planleggingen av fremtidens eldremedisin på Ahus er allerede i gang, og i vinter har masterstudenter i tjenestedesign  bidratt i idefasen. 23.05.2018 - Et betydelig løft for en sårbar gruppe\n\nLeger fra Ahus og Sykehuset Østfold skal tilby medisinsk undersøkelse til alle barn som kommer til tilrettelagte avhør ved Statens barnehus Moss, og som kan ha vært utsatt for vold eller seksuelle overgrep.

– Et betydelig løft for en sårbar...22.05.

2018 Skal bli flinkere til å inkludere pårørende\n\nPå Ahus er det utviklet et kurs som skal sette helsepersonell i stand til bedre å inkludere pårørende i arbeidet med pasienter som sliter med rus eller psykiske problemer. 15.05.2018 Hvilken operasjon er best for kompliserte skulderbrudd?\n\nStygge brudd i skulderen kan medføre plagsomme komplikasjoner. Slike brudd kan behandles kirurgisk på ulike måter - men så langt mangler vi grunnlag for å vite hvilken som er best.

Dette skal forskere ved Ahus finne ut av ved å sammenlikne...17.04.

2018 Kongelig heder til Ahus-forsker\n\nDen kanskje mest prestisjefylte kreftforskningspris som deles ut i Norge er Kong Olav Vs kreftforskningspris. Den ble i år tildelt Ahus forskeren professor Vessela Kristensen.13.04.2018 Overføring av ansvaret for spesialisthelsetjenesten for innbyggerne i Vestby\n\nAnsvaret for all pasientbehandling for pasienter fra Vestby kommune overføres fra 2.

mai 2018 fra Ahus til Sykehuset Østfold. Fra 3. september skal også pasienter med behov for øyeblikkelig hjelp til Sykehuset Østfold. Se alle nyhetene RETTIGHETERDine rettigheterBrukermedvirkningPasientreiserSIKKERHET OG PERSONVERNInformasjonskapslerPersonvernOm nettstedetKONTAKTKontakt ossMediaLyttepostenFølg ossFacebookTwitterLinkedIn Organisasjonsnummer: 983 971 636 Telefon: 67 96 00 00 (fra utlandet: +47 67 96 00 00) Epost: [email protected]   Besøksadresse: Sykehusveien 25, Lørenskog Postadresse: Akershus universitetssykehus HF, Postboks 1000, 1478 Lørenskog I samarbeid med Universitetet i Oslo .

Accuracy

While the information contained within this website is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this website is correct, complete, and up-to-date. Accuracy is intended but is not guaranteed.

Liability

Links from World Hospital Directory to third-party Akershus Universitetssykehus Hf sites do not constitute an endorsement by World Hospital Directory of the parties of their products and services. The appearance on this website of advertisements. if any and product or service information does not constitute an endorsement by World Hospital Directory, and World Hospital Directory has not investigated the claims made by them. Information is based solely on material collected by World Hospital Directory.

Proprietory Content

Logo, images or construct may be the proprietory of Akershus Universitetssykehus Hf . All other information, including images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.

Rating

Rating of Akershus Universitetssykehus Hf shown in stars, if any ranges from 1 to 5. Rating is done by the browsers. Only 1 rating submission is allowed per IP address. If rating submission is not displayed then probably you have already submitted or rating blocked for security and other reasons. World Hospital Directory do not have control over the rating. Do not send any email to improve rating. Alternatively, the Hospital Admin may contact us for reputation badges. 27% of the Hospitals listed in World Hospital Directory have one or other reputation badge. World Hospital Directory reserves the right to issue or decline such badges.


Tags: 
forside, akershus, universitetssykehus, innholdet, wwwahusno, skriftstørrelse, ctrl-tasten, trykk, samtidig, forstørre, teksten, gjøre, mindre, språk, behandlingbehandlinger, undersøkelserkurs, opplæringpraktisk, informasjonrettigheter, muligheteravdelingeravdelinger, Åfag, forskningforskning, innovasjonlaboratorietjenestersamhandlingkompetanse, utdanningkvalitetalt, forskningom, ossledige, stillingerstyretmedianyheterarrangementeralt, osslogg, innlogg, helsenorgeno, forside, skjer, under, etter, behandlingø, behandlingerbehandlinger, undersøkelserbarn, pårørendekurs, stillingerstyretnyheterarrangementermediaalt, kongsvinger, ahusansvaret, pasientbehandlingen, innen, somatikk, psykisk, helsevern, rusbehandling, befolkningen, kongsvingerregionen, overført, februar, sykehuset, innlandet, hfles, sykehus, tilbakemelding, lyttepostenlytteposten, tilbud, pasient, eller, pårørende, ønsker, å, uformell, hvordan, opplevd, møtet, sykehusetgi, kalender, mandag, rehabiliteringskurs, nordbyhagen\n\nvi, tilbyr, ukers, rehabiliteringskurs, kurset, kols-pasienter, kunnskap, innsikt, sykdom, bedre, takle, dagliglivets, yrkeslivets, aktiviteter, onsdag, brystkreftkurs\n\ner, operert, opereres, brystkreft, arrangerer, hjelper, mestre, hverdagen, forstå, kontrollere, situasjon, kolsrehabiliteringskurs, sykehus\n\nvi, torsdag, mestringskurs

Images

worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf worldhospitaldirectory.com-Akershus Universitetssykehus Hf
Copyright of Images

Logo and images portrayed above may be the proprietory content of Akershus Universitetssykehus Hf . All other images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.

Comments


Scan to Mobile

QR code for this Hospital

Cover

Country Info (click on the down-arrow to expand)

Country Population Area Capital/Currency Code
Norway 5009150 324220.0 Oslo/NOK
Norway occpies 323802 km of territory, which is 0.0022% of world's total territory and it stands at rank 67 in the list of largest countries in the world. Mainland Norway only; not included the overseas areas of Svalbard and Jan Mayen (62,422 km²) and the dependency of Bouvet Island (49 km²) and the Antarctic dependency claims of Queen Maud Land (2,500,000 km²) and Peter I Island (243 km²).

Local time: Wed, 01 May 2024, 01:04:55
 at Europe/Oslo

Currency: Norwegian Krone
Official Languages: Norwegian (nynorsk and bokmal)
Other Languages: small Sami- and Finnish-speaking minorities
Language Codes: no,nb,nn,se,fi
Political System: constitutional monarchy
Land/Water Area (in Sq km): 304282.00/19520
Elevation (Above/Below) Sea Level in meters: 2469.0/0
GDP per Capita Income (in USD): 102610
Birth per 1000: 12.09
Death per 1000: 8.19

Additional information [Links to websites]


Date & Time Zones in Norway


UTC/GMT Date Time: May 01 2024 00:21:56

  • UTC+01:00 (CET)
  • Hospital Jobs


    Sat, 20 Apr 2024 01:04:58 GMT

    Radiologist wanted for hospital in Trøndelag

    On behalf of a hospital in Trøndelag, we are seeking an experienced and motivated radiologist for a permanent position... experiences. The area is perfect for activities like hiking, skiing, cycling, and fishing. The hospital is part of a healthcare...

    Dignus Medical
    Trøndelag

    Job Description As the Key Account Manager (KAM), Hospital Acute Care and Virology in Denmark and Norway... close working relationships with our customers. You report to the Nordic & Baltic Cluster Franchise Lead, Hospital Care Primary...

    MSD
    Norge - København

    of a hospital approximately 30 minutes from Oslo, we are seeking a specialist in mammoradiology. The position involves..., and pathologists. The hospital’s mammaendocrine surgical outpatient clinic is co-located with the radiological outpatient clinic. The...

    Dignus Medical
    Viken

    Sun, 28 Apr 2024 05:47:37 GMT

    Helsesekretær

    . Vennligst oppgi 2 referanser. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 11.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital... Kontaktinformasjon Lene Dragsten Helsesekretær Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Norge

    : 07.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Ferievikar Lege i spesialisering - Fysikalsk medisin... Kontaktinformasjon Marit Krossvoll Pettersen Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    : 07.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Ferievikar Lege i spesialisering - Fysikalsk medisin... Kontaktinformasjon Marit Krossvoll Pettersen Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sun, 28 Apr 2024 00:10:50 GMT

    Ledig vikariat som Postvert

    stor vekt på å delta i kliniske studier. Undervisning på St. Olavs Hospital og i helseregionen er sentrale oppgaver... av søkerne. Vennligst oppgi 2 referanser. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 12.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sun, 28 Apr 2024 00:00:01 GMT

    Helsesekretær/medisinsk sekretær

    . Vennligst oppgi 2 referanser. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 11.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital... Kontaktinformasjon Lene Dragsten Helsesekretær Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Norge

    Sat, 27 Apr 2024 22:59:40 GMT

    Postvert/Helsefagarbeider

    hospital, lokalisert på Lian. Avdelingen gir tilbud om spesialisert rehabilitering til pasienter med ervervet hjerneskade... intervju. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 05.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 06:51:25 GMT

    Sykepleier

    Søknadsfrist: 12.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier Stillinger... Kontaktinformasjon Ronny Fjelnseth Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 06:29:41 GMT

    Helsefagarbeider

    hospital på Øya. Avdeling for alderspsykiatri tilbyr utredning og behandling av eldre med ulike psykiske lidelser. Søker... Wold Nordhaug Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 05:25:42 GMT

    Sykepleiere til barneklinikken

    Søknadsfrist: 08.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier Stillinger... Herfjord Seksjonsleder E-post: [email protected] Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 03:02:43 GMT

    Overlege anestesiologi

    . Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 10.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Orkanger Stillingstittel: Overlege... Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge...

    St. Olavs hospital
    Orkanger, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 02:26:41 GMT

    Overlege eller psykologspesialist

    og 12 stillinger ansatt i St. Olavs hospital. Teamet er tverrfaglig sammensatt med vernepleier, sykepleier, sosionom... Kristoffer Staveli Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    . Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 01.07.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Stillingstittel: Lege i spesialisering... Kontaktinformasjon Gøril Rolfseng Grøntvedt seksjonsleder - lege Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 01:08:05 GMT

    Sykepleier

    Søknadsfrist: 12.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier Stillinger... Kontaktinformasjon Ronny Fjelnseth Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Fri, 26 Apr 2024 22:53:59 GMT

    Overlege i anestesiologi

    . Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 10.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Orkanger Stillingstittel: Overlege... Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge...

    St. Olavs hospital
    Orkanger, Trøndelag

    Fri, 26 Apr 2024 22:05:18 GMT

    Sykepleier

    Søknadsfrist: 08.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier Stillinger... Herfjord Seksjonsleder E-post: [email protected] Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Fri, 26 Apr 2024 07:21:45 GMT

    Sykepleier

    .. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 12.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier... Kontaktinformasjon Ronny Fjelnseth Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    : 15.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier Stillinger: 2 Heltid / Deltid.... Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge. Hovedtyngden...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Fri, 26 Apr 2024 06:47:33 GMT

    Lege i spesialisering i generell kirurgi

    dersom man søker på begge deler. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 15.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted... Kontaktinformasjon Torbjørn Dahl Klinikksjef Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Fri, 26 Apr 2024 02:50:47 GMT

    Sykepleier

    : 15.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier Stillinger: 2 Heltid / Deltid.... Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge. Hovedtyngden...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Fri, 26 Apr 2024 01:13:42 GMT

    Psykolog/psykologspesialist

    nærmere avtale. Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling er en del av universitetssykehuset St. Olavs hospital HF... Lund Jonassen Seksjonsleder E-post: [email protected] Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Orkanger, Trøndelag

    Fri, 26 Apr 2024 01:01:15 GMT

    Sykepleier

    .. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 12.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier... Kontaktinformasjon Ronny Fjelnseth Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Thu, 25 Apr 2024 23:39:06 GMT

    Administrasjonskonsulent, KORUS midt

    - og avhengighetsmedisin ved St. Olavs hospital. Vi har som samfunnsoppdrag å bistå kommuner, spesialisthelsetjenesten og befolkningen... er i våre lokaler på Øya i Trondheim. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 13.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Clip Board

    Disclaimer

    Accuracy

    While the information contained within this website is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this website is correct, complete, and up-to-date. Accuracy is intended but is not guaranteed.

    Liability

    Links from World Hospital Directory to third-party Akershus Universitetssykehus Hf sites do not constitute an endorsement by World Hospital Directory of the parties of their products and services. The appearance on this website of advertisements. if any and product or service information does not constitute an endorsement by World Hospital Directory, and World Hospital Directory has not investigated the claims made by them. Information is based solely on material collected by World Hospital Directory.

    Proprietory Content

    Logo, images or construct may be the proprietory of Akershus Universitetssykehus Hf . All other information, including images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.