Loading...
WORLD HOSPITAL DIRECTORY
Listing Details of 'Center Ailaz Ophtalmology Center '


Center Ailaz Ophtalmology Center




| More

About


Category:  Eye Hospitals
Subcontinent and Continent:  Eastern Europe , Europe
Country:  Ukraine
Phone 
Website:  http://www.ailas.com.ua
City: 
State: 
Email:  [email protected]
Latitude:  48.379433
Longitude:  31.16558
Zip Code: 
Contact Address: 
Latitude in Degree, Minute, Second [Direction]:  48° 22' 45" N
Longitude in Degree, Minute, Second [Direction]:  31° 9' 56" E
UTM (Universal Transverse Mercator) projection is: Northing: 5360099, Easting: 364169, Zone: 36U
GPS (Global Positioning System) is: Northing: 5360099, Easting: 364169, Zone: 36U
Local TM (Transverse Mercator) projection centered at longitude: 33
Lambert Projection: Northing: 8839577, Easting: 9391412
Browser/Visitor at Columbus, United States is:  0 km away from this Hospital-Center Ailaz Ophtalmology Center , Ukraine


keywords: 


Details

Центр корекції зору │ АЙЛАЗ Офтальмологія Записатися на прийом Наші ціни Зателефонуйте мені УКР РУС 044 364 10 01\n\nТелефонуйте нам! \n\nТелефонуйте нам! гаряча лінія 044 364 10 01 Про клініку Про клініку АЙЛАЗ Контакти Відео-енциклопедія Спеціалісти Публікації спеціалістів Наші досягнення Партнери Віртуальний тур Методи лікування Лазерна корекція Хірургія катаракти Нічні лінзи Парагон (ортокератологія) Корекція астигматизму Лікування глаукоми Внутрішньоочні (факічні) контактні лінзи Лікування захворювань сітківки Лікування кератоконусу Лікування кератитів Лікування косоокості Хірургія дакріоциститу Пластична офтальмохірургія Апаратні методи лікування зору Контактні лінзи Оптика Гігієна вій Діагностика зору Хвороби очей Діагностика зору Короткозорість Далекозорість Астигматизм Пресбіопія Катаракта Глаукома Хвороби сітківки Хвороби рогівки Косоокість Ендокринна орбітопатія, або хвороба Грейвса Сухе око Дакріоцистит Птоз Запитання та відгуки Питання та відповіді Відеокоментарі Відгуки Замовити буклет Віртуальний тур Дізнайтеся про зір більше! Методи лікування Контакти \n\nЦентр корекції зору Записатися на прийом Наші ціни Зателефонуйте мені Пошук Про клініку \n\n Офтальмологічний центр АЙЛАЗ – це спеціалізована клініка повного циклу з відновлення зору, оснащена найсучаснішим устаткуванням для діагностики та лікування. Новини, акції, події 25.12.2019 Подводя итоги 2019\n\n 23.12.

2019 Эндокринная орбитопатия или болезнь Грейвса – что это такое?\n\n 20.12.2019 Что же такое блефаропластика?\n\n 17.12.2019 ТОП найпопулярніших питань і відповідей про косоокість і його лікування Фахівці Ковальов Андрій Іванович\n\nГоловний лікар Авер’янова Оксана Сергіївна\n\nДиректор Киреєв Володимир Вікторович\n\nЛікар вищої категорії Всі фахівці Про клініку АЙЛАЗ\n\n Контакти\n\n Відео-енциклопедія\n\n Публікації спеціалістів\n\n Наші досягнення\n\n Партнери\n\n Віртуальний тур Лазерна корекція Хірургія катаракти Нічні лінзи Парагон (ортокератологія) Корекція астигматизму Лікування глаукоми Внутрішньоочні (факічні) контактні лінзи Лікування захворювань сітківки Лікування кератоконусу Лікування кератитів Лікування косоокості Хірургія дакріоциститу Пластична офтальмохірургія Апаратні методи лікування зору Контактні лінзи Оптика Гігієна вій Діагностика зору Лазерна корекція Хірургія катаракти Нічні лінзи Парагон (ортокератологія) Корекція астигматизму Лікування глаукоми Внутрішньоочні (факічні) контактні лінзи Лікування захворювань сітківки Лікування кератоконусу Лікування кератитів Лікування косоокості Хірургія дакріоциститу Пластична офтальмохірургія Апаратні методи лікування зору Контактні лінзи Оптика Вибір оправи Сонцезахисні окуляри Гігієна вій Діагностика зору \n\n Лазерна корекція зору в центрі АЙЛАЗ здійснюється з використанням унікальної (єдиною в Україні) функції – орієнтацією роботи лазера по малюнку райдужки в режимі реального часу.

\n\n Хірургічне видалення катаракти або факоемульсифікация – сучасний метод ефективного, надійного і безболісного лікування катаракти, який дає можливість майже «чарівного» відновлення чіткого і ясного зору практично відразу після операції. \n\n Нічна корекція зору, або Рефракційна Терапія Рогівки (CRT) – найсучасніший вигляд контактної корекції короткозорості та далекозорості. Це спеціальні лінзи, що мають форму реверсной геометрії. \n\n Астігматомія – це хірургічна процедура усунення астигматизму. Суть операції полягає в тому, що за допомогою строго дозованих і розрахованих дугових мікронасічок в області крайньої периферії рогівки здійснюється послаблення більш сильного меридіана рогівки і за рахунок цього усувається астигматизм.

\n\n У медичному центрі АЙЛАЗ для пацієнтів з глаукомою розробляються комплексні індивідуальні програми лікування та спостереження, що дозволяють протягом року в слушний для вас час спостерігатися у одного фахівця і своєчасно здійснювати контрольні обстеження, коректувати при необхідності лікування та проводити курси підтримуючої терапії. \n\n При високих мірах порушення рефракції або дуже тонких рогівках лазерну корекцію зору зробити неможливо. Для корекції зору цих пацієнтів спеціально розроблені і ось вже більше 10 років у всьому світі успішно застосовуються контактні лінзи, що імплантуються. \n\n Лікування захворювань сітківки є одним з найбільш складних питань офтальмології. Сьогодні в арсеналі сучасної офтальмології є ефективні засоби лікування макулодистрофії, діабетичної ретинопатії, відшарування сітківки, периферичної дегенерації сітківки.

\n\n У останнє десятиліття з\'явилася можливість терапевтичного лікування кератоконуса. Це метод – кросс-лінкінг, або ультрафіолетове зрощення (Ultraviolet – Crosslinking – UV-X). \n\n Запалення рогівки –  кератит – важке захворювання, що приводить до порушення прозорості рогівки, різкого зниження зору та поширення запального процесу углиб ока. \n\n Косоокість – виявляється відхиленням від точки фіксації одного з очей. Окрім косметичного недоліку, вельми обтяжливого в психологічному відношенні, косоокість супроводжується серйозним розладом бінокулярних функцій очей.

\n\n Медичний центр АЙЛАЗ спеціалізується в лікуванні проблем, пов\'язаних з непрохідністю слізних шляхів. У нашій клініці проводяться операції будь-якого рівня складності. \n\n Пластична операція повік дозволяє значно змінити зовнішність людини, зробити її молодше, більш життєрадісною та привабливою. \n\n Для профілактики та лікування різних проблем очей, пов\'язаних із зоровими навантаженнями, порушенням координації роботи м\'язів і оптичними порушеннями, в сучасній офтальмології активно застосовуються апаратні методики лікування. \n\n Контактні лінзи застосовуються для корекції короткозорості, далекозорості, астигматизму та пресбіопії (віковій далекозорості), для посилення або зміни кольору очей, а також в терапевтичних цілях при захворюваннях рогівки.

\n\n Окуляри – найдревніший вид корекції зору. І, не дивлячись на розвиток технології та альтернативи, що з\'явилися, у вигляді контактних лінз, лазерної корекції та інших втручань рефракцій, окуляри залишаються популярним видом корекції. \n\n \n\n \n\n Лікування мейбомеїта, демодекса та дисфункції мейбомієвих залоз здійснюється за допомогою їх зондування по методиці Maskin з використанням експресору залоз і оригінальних зондів для мейбомієвих залоз. \n\n Діагностика – це основа ефективного і правильного лікування. Наш центр оснащений найбільш сучасними та досконалими діагностичними комплексами останнього покоління компаній Bausch & Lomb, Quantel Medical, Reichert, Keeler, Heine, Topcon.

У цьому розділі Що таке лазерная корекція зору Захворювання, які лікують за допомогою лазерної корекції Чи підходить вам лазерна корекція зору? Вимоги до лазерної корекції Діагностика при підготовці до лазерної корекції Лазер Wave Light EX 500 (версія 2015 року) перейти у розділ Програма підтримки українських пенсіонерів Хірургічне видалення катаракти Хто здійснює хірургію катаракти в АЙЛАЗі Метод факоемульсифікації Вибір штучного кришталика (внутрішньоочні лінзи) Апарат для факоемульсифікації Oertly перейти у розділ Рефракційна Терапія Рогівки (CRT) Підбір лінз Лінзи Paragon Корекція зору у дітей Показання для рефракційної терапії Хто здійснює рефракційну терапію в АЙЛАЗі перейти у розділ Корекція астигматизму, усунення астигматизму Аркутом Палікаріса Найбільш поширені питання з астигматомії Відгуки пацієнтів Вартість астигматомії перейти у розділ Лікування глаукоми Діагностика при глаукомі Лазерні методи лікування глаукоми Хірургія глаукоми Програма річного моніторингу глаукоми Відеокоментар фахівця І.А. Ковальова щодо діагностики та лікування глаукоми перейти у розділ За межами можливостей лазерної корекції зору Як проводиться імплантація внутрішньоочних контактних лінз Хто займається імплантацією внутрішньоочних контактних лінз Відеокоментар лікаря А.І. Ковальова про внутрішньоочні контактні лінзи Відгуки пацієнтів Вартість внутрішньоочних контактних лінз перейти у розділ Лікування діабетичної ретинопатії Запитання, що часто задають пацієнти, хворі на цукровий діабет та діабетичні захворювання очей Диспансерний нагляд за пацієнтами з діабетом Лікування відшарування сітківки Лазерне лікування захворювань сітківки Хірургічне лікування – вітректомія перейти у розділ Крос-лінкінг Лампа Зайлера Як здійснюється процедура крос-лінкінгу Хто здійснює лікування кератоконусу в АЙЛАЗі Галерея Найбільш поширені питання перейти у розділ Лікування запальних і дистрофічних захворювань рогівки Діагностика при захворюваннях рогівки Найбільш поширені питання з лікування кератитів і крос-лінкінгу Відгуки пацієнтів Вартість лікування кератитів перейти у розділ Методи лікування косоокості Апаратне лікування косоокості Хірургія косоокості Хто здійснює лікування косоокості в АЙЛАЗі Найбільш поширені питання з лікування косоокості Відгуки пацієнтів перейти у розділ Хірургія дакріоциститу Захворювання, котрі лікують хірургією дакріоциститу Стоимость хирургического лечения дакриоцистита перейти у розділ Блефаропластика Хто виконує блефаропластику Відповіді на найбільш поширені питання з блефаропластики Фотогалерея блефаропластики Вартість блефаропластики Хірургія птозу перейти у розділ Апаратні методики лікування у сучасній офтальмології Перелік апаратів Амбліопія Розумні окуляри Vidi Астенопія Косоокість і бінокулярний зір перейти у розділ Застосування контактних лінз Жорсткі контактні лінзи Склеральні лінзи Хто здійснює підбір склеральних лінз М\'які контактні лінзи Мультифокальні м\'які контактні лінзи перейти у розділ АЙЛАЗ-Оптика на Петрівці Координати оптики на Петрівці Окуляри Оптичні лінзи Вибір оправи перейти у розділ Компанії оправ Оправи від компанії Groupe Socodeix Оправи від компанії Anna Sui Оправи від компанії Ballet Image Оправи від компанії Blugirl Оправи від компанії Blumarine перейти у розділ Компанії сонцезахисних окулярів Сонцезахисні окуляри Incredible Сонцезахисні окуляри Bikkembergs Сонцезахисні окуляри Christian Lacroix Сонцезахисні окуляри Enox Сонцезахисні окуляри Furla перейти у розділ Лікування синдрому сухого ока Тест «Самодіагностика синдрому сухого ока» Хто здійснює лікування синдрому сухого ока Лікування дисфункції мейбомієвих залоз Хто застосовує методику зондування Maskin Вартість лікування перейти у розділ матеріали за темою Быть или не быть лазерной коррекции? Как выбрать правильную клинику для Лазерной Коррекции (LASIK)? Часть 1 Можно ли прогнозировать результаты лазерной коррекции? Часть 2 Что сегодня нового в лазерной коррекции зрения? Часть 3 Чи дійсно комп\'ютер такий шкідливий нашому зору Всі матеріали за темою Ещё раз о катаракте.

Неизбежное и обратимое Международный день зрения. Ещё раз о катаракте Какая реальная стоимость операции по удалению катаракты. На чём нельзя экономить? Всі матеріали за темою О чём не подозревают родители? Или что мы знаем о зрении наших детей? У моего ребёнка близорукость. Какой вид коррекции выбрать? Коррекция зрения во сне, или Ночная Ортокератология. Жемчужины и подводные рифы Чудо – линзы «Парагон».

Вы спите – они лечат! Что такое ортокератология Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Відгук проф. Неоніли Володимирівни Романової про внутрішньоочні контактні лінзи Всі матеріали за темою Можем ли мы бороться с возрастными недугами глаз? Будем видеть – будем радоваться жизни! Плавающие помутнения стекловидного тела: лечить или нет? Всі матеріали за темою Что делать, если поставили диагноз кератоконус? Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Аппаратное лечение – зачем и когда это нужно? Всі матеріали за темою Дакріоцистит у новонародженого ::: Поради лікаря Всі матеріали за темою Золотий важок: офтальмологічне лікування паралічу лицьового нерву в центрі АЙЛАЗ ::: Відеокоментарі лікаря Ендокринна орбітопатія, або хвороба Грейвса ::: Відеокоментарі лікаря Всі матеріали за темою Как правильно организовать рабочее место для школьника Аппаратное лечение – зачем и когда это нужно? Всі матеріали за темою Мягкие контактные линзы. Часто задаваемые вопросы Спортивный интерес к контактным линзам Всі матеріали за темою Рефракційна терапія – нічна корекція зору – нічні лінзи Парагон Контактні лінзи Оправы очков История возникновения солнцезащитных очков Как предупредить возникновение компьютерного зрительного синдрома Как правильно организовать рабочее место для школьника Всі матеріали за темою Рефракційна терапія – нічна корекція зору – нічні лінзи Парагон Контактні лінзи Оправы очков История возникновения солнцезащитных очков Как предупредить возникновение компьютерного зрительного синдрома Как правильно организовать рабочее место для школьника Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Діагностика зору Короткозорість Далекозорість Астигматизм Пресбіопія Катаракта Глаукома Хвороби сітківки Хвороби рогівки Косоокість Ендокринна орбітопатія, або хвороба Грейвса Сухе око Дакріоцистит Птоз Діагностика зору Короткозорість Далекозорість Астигматизм Пресбіопія Катаракта Глаукома Хвороби сітківки Хвороби рогівки Косоокість Ендокринна орбітопатія, або хвороба Грейвса Сухе око Дакріоцистит Птоз \n\n Діагностика – це основа ефективного та правильного лікування. Наш центр оснащений найсучаснішими та найдосконалішими діагностичними комплексами останнього покоління компаній Bausch & Lomb, Quantel Medical, Reichert, Keeler, Heine, Topcon. \n\n Короткозорість (міопія) – це варіант сильної оптичної системи ока.

При цьому, промені світла, що поступають в око, після заломлення через живі лінзи ока (рогівку та кришталик) збираються перед сітківкою (світлосприймаючий апарат ока). Обумовлено це двома причинами – або лінзи ока дуже сильні, або розмір ока дуже великий. Можливо і поєднання обох причин. \n\n Далекозорість (гіперметропія) – це варіант слабкої оптичної системи ока. При далекозорості промені світла, що потрапляють в око, після заломлення через лінзи ока збираються за сітківкою, а на сітківці формується нечітке зображення.

\n\n Астигматизм – це така зміна заломлюючої сили ока, за якої має місце не тільки її посилення (як при короткозорості) або послаблення (як при далекозорості), але і виражене порушення сферичності. При цьому в одних меридіанах заломлююча сила більша, а в інших менша. \n\n При пресбіопії у людини з фізіологічних причин втрачається здібність до фокусування ока на ближню відстань. Не будучи захворюванням, вікова далекозорість все ж вносить до нашого життя значний дискомфорт і вимагає обов\'язкової корекції. \n\n Катаракта – поширене захворювання очей у літньому віці.

Характеризується помутнінням прозорої «лінзи» ока – кришталика, в результаті знижується зір і людина бачить нечітко та розмито. Якщо своєчасно не здійснити лікування, катаракта може привести до сліпоти. \n\n Глаукома – серйозне захворювання ока, при якому підвищується внутрішньоочний тиск. Якщо очний тиск вчасно не понизити до норми, гине зоровий нерв, що призводить до необоротної сліпоти. \n\n Оскільки сітківка є нервовим елементом ока, то захворювання часто завершуються непоправною втратою зору.

Тому дуже поважно вчасно виявити захворювання, правильно поставити діагноз і своєчасно почати його лікування. \n\n Найбільш небезпечні проблеми рогівки – це запальні процеси (в основному інфекційного характеру) – кератити. Запалення рогівки вимагає термінового обов\'язкового лікування. \n\n Це одна з небагатьох очних хвороб, що можна розпізнати без допомоги фахівця. Косоокість – це стан, який характеризується відхиленням одного або обох очей від центральної осі, у результаті погляд не може сфокусуватися на предметі, що розглядається.

\n\n Ендокринна орбітопатія – це прогресуюче захворювання тканин орбіти та самого ока на тлі аутоімунного ураження щитовидної залози. \n\n Синдром сухого ока – це комплексне захворювання, що виникає внаслідок зниження якості та кількості слізної рідини, яка формує на поверхні ока слізну плівку, що виконує ряд найважливіших функцій, у тому числі живильну, захисну та оптичну. \n\n Сльоза, що продукується слізними залозами, змочує поверхню ока, підтримує рогівку в прозорому стані та підтримує комфорт ока. \n\n Опущення верхньої повіки може розвиватися в різному віці та з різних причин. Рух верхньої повіки здійснюється групою м\'язів і нервів.

Порушення їх діяльності призводить до опущення верхньої повіки. У цьому розділі Діагностика зору Відгуки пацієнтів Галерея Перевірте ваш зір онлайн Вартість діагностики зору перейти у розділ Що таке короткозорість? Лікування короткозорості Методи лікування короткозорості перейти у розділ Що таке далекозорість? Лікування далекозорості Методи лікування далекозорості перейти у розділ Що таке астигматизм? Лікування астигматизму Методи лікування астигматизму перейти у розділ Пресбіопія (вікова далекозорість) Методи лікування пресбіопії перейти у розділ Катаракта. Лікування катаракти. Видалення катаракти Методи лікування катаракти перейти у розділ Глаукома Програма оцінки ступеня ризиків виникнення глаукоми Діагностика при глаукомі Методи лікування глаукоми перейти у розділ Діабетична ретинопатія Диспансерний нагляд за пацієнтами з діабетом Найбільш поширені запитання щодо діабетичної ретинопатії Захворювання сітківки Діагностика при захворюваннях сітківки перейти у розділ Захворювання рогівки та їх лікування Кератоконус Кератіти Діагностика при захворюваннях рогівки Методи лікування захворювань рогівки перейти у розділ Що таке косоокість та як її лікувати? Найбільш поширені питання про косоокість Методи лікування косоокості перейти у розділ Синдром сухого ока: профілактика, лікування Тест «самодіагностика синдрому сухого ока» перейти у розділ Дакріоцистит (непрохідність слізних шляхів) Методи лікування дакріоциститу перейти у розділ Птоз (опущення верхньої повіки) Методи лікування птозу перейти у розділ матеріали за темою Дитячий офтальмолог може врятувати зір вашої дитини: дійзнайтеся, як ::: Відеокоментарі лікаря Всі матеріали за темою О чём не подозревают родители? Или что мы знаем о зрении наших детей? У моего ребёнка близорукость. Какой вид коррекции выбрать? Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Ещё раз о катаракте.

Неизбежное и обратимое Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Можем ли мы бороться с возрастными недугами глаз? Будем видеть – будем радоваться жизни! Плавающие помутнения стекловидного тела: лечить или нет? Брошюра (посібник) для пацієнтів «Цукровий діабет і зір» Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Синдром сухого глаза – правильно ли мы его лечим? Как может отразиться симптом сухого глаза на Вас? Всі матеріали за темою Дакріоцистит у новонародженого ::: Поради лікаря Всі матеріали за темою Всі матеріали за темою Питання та відповіді Чи буде боляче під час лазерної корекції? Яка тривалість процедури? Яку кількість лазерних корекцій було проведено хірургами центру «АІЛАЗ»? Як підготуватися до лазерної корекції? Всі запитання та відповіді Задати питання Відгуки \n\nТроцюк Леся, 20.10.2019 14:36:00 \n\n Здравствуйте хочу поблагодарить Котлярову Наталью Степановну за професионализм и чуткость. Ковалева Андрея Ивановича за проведение лазерной корекции. Результат оказался даже лучше чем прогнозировали.

Спасибо Вам ОГРОМНОЕ. 098-916-78-94 [email protected] Всі відгуки Залишити відгук Питання та відповіді Відеокоментарі Відгуки Замовити буклет Віртуальний тур Дізнайтеся про зір більше! всі результати пошуку Лазерна корекція зору по-новому Лікування захворювань сітківки Нічна корекція (ортокератологія) Хірургія катаракти для українських пенсіонерів за спеціальною ціною Лікування косоокості NEW!! Лазерна корекція пресбіопії Лікування кератоконусу Пластична офтальмохірургія Лікування глаукоми Методи лікування Свіжі новини Лазерна корекція зору\n\nЛазерна корекція зору в центрі АЙЛАЗ здійснюється з використанням унікальної (єдиною в Україні) функції – орієнтацією роботи лазера по...

Лікування косоокості\n\nРаннє виявлення та своєчасно почате лікування косоокості підвищує ефективність лікування. Медичний центр АЙЛАЗ має в своєму розпорядженні всі... Лікування глаукоми\n\nЛікування глаукоми базується на ретельному обстеженні пацієнта та оцінці зорових функцій.

Рефракційна терапія – нічні лінзи\n\nНічна корекція зору – найсучасніший вид контактної корекції короткозорості та далекозорості. Це спеціальні лінзи, що мають форму реверсной... Хірургічне видалення катаракти\n\nХірургічне видалення катаракти або факоемульсифікація – сучасний метод ефективного, надійного та безболісного лікування катаракти, що дає.

.. Лазерна корекція пресбіопії ISOVision\n\nПрограма для одночасної корекції будь-якого порушення рефракції (далекозорості, короткозорості, астигматизму) та пресбіопії – вікової...

Внутрішньоочні контактні лінзи\n\nВнутрішньоочні контактні лінзи вперше в Україні почали застосовувати у медичному центрі АЙЛАЗ у 2007 році та сьогодні ми маємо найбільший досвід... Лікування кератоконусу. \r\nКрос-лінкінг\n\nВ останнє десятиліття з\'явилася можливість терапевтичного лікування кератоконусу.

Крос-лінкінг підвищує щільність... Подводя итоги 2019\n\n Для всего коллектива офтальмологического центра АЙЛАЗ 2019 год выдался годом инноваций, развития и новых побед. Мы счастливы удивлять даже самих.

.. Эндокринная орбитопатия или болезнь Грейвса – что это такое?\n\n Эндокринная орбитопатия – это аутоиммунное поражение структур орбиты, ассоциированное с нарушением функции щитовидной железы. Первыми..

. ТОП найпопулярніших питань і відповідей про косоокість і його лікування\n\n Косоглазие – это один из немногих диагнозов, который родители могут поставить своему ребенку самостоятельно. Проявляется он чаще всего...

Круглый стол: «Промоция лазерной коррекции зрения, анализ подходов, сегментация, оптимизация»\n\n Креативный отдел офтальмологического центра «АЙЛАЗ» принял участие в круглом столе на тему: «Промоция лазерной коррекции зрения,... Центр «АЙЛАЗ» на 5 Європейському конгресі ортокератології\n\n 14-17 листопада пройшов 5 Європейський конгрес ортокератології. Україна була представлена доповіддю головного лікаря клініки «АЙЛАЗ».

.. Бізнес-досягнення клініки «АЙЛАЗ» відзначено нагородою «Лідер галузі 2019»\n\n Офтальмологічна клініка «АЙЛАЗ» отримала престижну нагороду «Лідер галузі 2019» за значний внесок у державний бюджет та...

Високотехнологічна хірургія катаракти для українських пенсіонерів за спеціальною ціною!\n\n Всіх нас рано чи пізно чекають вікові зміни та катаракта – одна з них. Поступова втрата прозорості кришталика (катаракта) погіршує зір, а... Public Health 2019\n\n У Києві відбулася 27-а Міжнародна медична виставка «Public Health», що проходила з 1 по 3 жовтня 2019 року.

Організаторами... Наші досягнення\n\nМедичний центр АЙЛАЗ – це спеціалізований центр вищої категорії, що має в своєму розпорядженні унікальні для України можливості у вирішенні питань корекції зору. Чому ми?\n\nОсобливістю центру та, одночасно, його сильною стороною є постійне впровадження і розвиток нових технологій, що до сих пір не були представлені в Україні.

Телефонуйте нам! 044 364 10 01\n\nГотові відповісти на ваші питання\r\nДисконтні картки Адреса\n\nм. Київ, просп. С. Бандери, 17/1 (мапа)\r\n [email protected].

ua Підписка на новини Слідкуйте за нами Центр лазерної корекції зору та операцій на катаракту АЙЛАЗ \n\n © 2019 «АЙЛАЗ» Результати лікування залежать від індивідуальних особливостей вашого організму.        Розробка сайту New Age Lab .
Accuracy

While the information contained within this website is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this website is correct, complete, and up-to-date. Accuracy is intended but is not guaranteed.

Liability

Links from World Hospital Directory to third-party Center Ailaz Ophtalmology Center sites do not constitute an endorsement by World Hospital Directory of the parties of their products and services. The appearance on this website of advertisements. if any and product or service information does not constitute an endorsement by World Hospital Directory, and World Hospital Directory has not investigated the claims made by them. Information is based solely on material collected by World Hospital Directory.

Proprietory Content

Logo, images or construct may be the proprietory of Center Ailaz Ophtalmology Center . All other information, including images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.

Rating

Rating of Center Ailaz Ophtalmology Center shown in stars, if any ranges from 1 to 5. Rating is done by the browsers. Only 1 rating submission is allowed per IP address. If rating submission is not displayed then probably you have already submitted or rating blocked for security and other reasons. World Hospital Directory do not have control over the rating. Do not send any email to improve rating. Alternatively, the Hospital Admin may contact us for reputation badges. 27% of the Hospitals listed in World Hospital Directory have one or other reputation badge. World Hospital Directory reserves the right to issue or decline such badges.


Tags: 
Центр, корекції, зору, АЙЛАЗ, Офтальмологія, , , Записатися, прийом, Наші, ціни, Зателефонуйте, мені, УКР, РУС, 01\n\nТелефонуйте, нам, \n\nТелефонуйте, гаряча, лінія, Про, клініку, Контакти, Відео-енциклопедія, Спеціалісти, Публікації, спеціалістів, досягнення, Партнери, Віртуальний, тур, Методи, лікування, Лазерна, корекція, Хірургія, катаракти, Нічні, лінзи, Парагон, ортокератологія, Корекція, астигматизму, Лікування, глаукоми, Внутрішньоочні, факічні, контактні, захворювань, сітківки, кератоконусу, кератитів, косоокості, дакріоциститу, Пластична, офтальмохірургія, Апаратні, методи, Контактні, Оптика, �ігі�на, вій, �іагностика, Хвороби, очей, Короткозорість, �алекозорість, Астигматизм, Пресбіопія, Катаракта, �лаукома, рогівки, Косоокість, Ендокринна, орбітопатія, або, хвороба, �рейвса, Сухе, око, �акріоцистит, Птоз, Запитання, відгуки, Питання, відповіді, Відеокоментарі, Відгуки, Замовити, буклет, �ізнайтеся, про, зір, більше, \n\nЦентр, Пошук, Офтальмологічний, центр, &ndash, спеціалізована

Images

worldhospitaldirectory.com-Center Ailaz Ophtalmology Center
Copyright of Images

Logo and images portrayed above may be the proprietory content of Center Ailaz Ophtalmology Center . All other images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.

Comments


Scan to Mobile

QR code for this Hospital

Cover

Country Info (click on the down-arrow to expand)

Country Population Area Capital/Currency Code
Ukraine 45415596 603700.0 Kiev/UAH
Ukraine occpies 603500 km of territory, which is 0.0041% of world's total territory and it stands at rank 44 in the list of largest countries in the world. Largest all-European country, fourth largest among countries with part of territory in Europe (after Russia, Kazakhstan and Turkey), includes the Crimean Peninsula.

Local time: Wed, 01 May 2024, 05:48:26
 at Europe/Kiev

Currency: Hryvnia
Official Languages: Ukrainian
Other Languages: 
Language Codes: uk,ru-UA,rom,pl,hu
Political System: republic
Land/Water Area (in Sq km): 579330.00/24220
Elevation (Above/Below) Sea Level in meters: 2061.0/0
GDP per Capita Income (in USD): 3960
Birth per 1000: 9.41
Death per 1000: 15.72

Additional information [Links to websites]


Date & Time Zones in Ukraine


UTC/GMT Date Time: May 01 2024 03:46:22

  • UTC+02:00[1] (EET)
  • Hospital Jobs


    Зпрошуємо в свою команду Адміністратора медичного центру. Обов'язки: Прийом телефонних дзвінків та запис пацієнтів на прийом; Зустріч пацієнтів клініки та їх координація; Робота з медичною документацією; Комунікація з пацієнтами за д...

    Medlife Hospital Clinic
    Київ

    Sat, 27 Apr 2024 22:32:46 GMT

    Мамолог

    достойну заробітну плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є...


    Thu, 25 Apr 2024 22:06:26 GMT

    Гастроентеролог

    чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік в таких містах як: Львів...


    Wed, 24 Apr 2024 22:19:36 GMT

    Адміністратор рецепції

    отримувати достойну заробітну плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь...


    Доброзичливість Адміністративна робота Опис вакансії Шпиталь Шептицького (SHEPTITSKIY HOSPITAL) - унікальний та єдиний в Україні...


    Thu, 18 Apr 2024 22:56:59 GMT

    Лікар-уролог

    документації Доброзичливість Професіоналізм Опис вакансії Опис вакансії Шпиталь Шептицького (SHEPTITSKIY HOSPITAL...


    Thu, 18 Apr 2024 22:54:47 GMT

    Мамолог

    заробітну плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік...

    ШПИТАЛЬ ШЕПТИЦЬКОГО, БФ
    Львів

    Thu, 18 Apr 2024 22:53:34 GMT

    Ендокринолог

    заробітну плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік...

    ШПИТАЛЬ ШЕПТИЦЬКОГО, БФ
    Львів

    Thu, 18 Apr 2024 22:52:35 GMT

    Отоларинголог

    отримувати достойну заробітну плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь...


    Thu, 18 Apr 2024 22:49:35 GMT

    Мамолог

    чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік в таких містах як: Львів...


    Thu, 18 Apr 2024 22:47:38 GMT

    Лікар - проктолог

    Шпиталь Шептицького (SHEPTITSKIY HOSPITAL) - унікальний та єдиний в Україні багатопрофільний медичний заклад - Клініка...

    ШПИТАЛЬ ШЕПТИЦЬКОГО, БФ
    Львів

    Thu, 18 Apr 2024 22:46:53 GMT

    Отоларинголог

    заробітну плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік...

    ШПИТАЛЬ ШЕПТИЦЬКОГО, БФ
    Львів

    Thu, 18 Apr 2024 22:46:16 GMT

    Сестра медична-анестезист

    заробітну плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік...

    ШПИТАЛЬ ШЕПТИЦЬКОГО, БФ
    Ірпінь, Київська Область

    Thu, 18 Apr 2024 22:33:31 GMT

    Ортопед-травматолог

    Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік в таких містах як: Львів, Тернопіль, Ірпінь Унікальний та єдиний в...


    Thu, 18 Apr 2024 22:27:01 GMT

    Лікар-уролог

    заробітну плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік...

    ШПИТАЛЬ ШЕПТИЦЬКОГО, БФ
    Львів

    Thu, 18 Apr 2024 22:24:16 GMT

    Ендокринолог

    ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік в таких містах як...


    Thu, 18 Apr 2024 22:21:51 GMT

    Анестезист

    плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік в...


    Ірпінь, Київська Область

    Thu, 18 Apr 2024 22:19:09 GMT

    Лікар-проктолог

    Опис вакансії Шпиталь Шептицького (SHEPTITSKIY HOSPITAL) - унікальний та єдиний в Україні багатопрофільний медичний...


    Thu, 18 Apr 2024 22:17:25 GMT

    Лікар травматолог

    заробітну плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік...

    ШПИТАЛЬ ШЕПТИЦЬКОГО, БФ
    Львів

    Thu, 18 Apr 2024 22:14:23 GMT

    Лікар-хірург

    Шпиталь Шептицького (SHEPTITSKIY HOSPITAL) - унікальний та єдиний в Україні багатопрофільний медичний заклад - Клініка...

    ШПИТАЛЬ ШЕПТИЦЬКОГО, БФ
    Львів

    Thu, 18 Apr 2024 22:02:59 GMT

    Лікар-хірург

    Ведення документації Доброзичливість Професіоналізм Опис вакансії Шпиталь Шептицького (SHEPTITSKIY HOSPITAL) - унікальний...


    Hospital: Шпиталь Шептицьких є мережею клінік в таких містах як: Львів, Тернопіль, Ірпінь Унікальний та єдиний в Україні...


    Tue, 16 Apr 2024 22:57:17 GMT

    Ревматолог

    отримувати достойну заробітну плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь...


    Tue, 16 Apr 2024 22:47:24 GMT

    Гастроентеролог

    Опис вакансії Шпиталь Шептицького (SHEPTITSKIY HOSPITAL) - унікальний та єдиний в Україні багатопрофільний медичний...


    Tue, 16 Apr 2024 22:26:11 GMT

    Ендоскопіст

    достойну заробітну плату? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Декілька фактів про Sheptytsky Hospital: Шпиталь Шептицьких є...


    Clip Board

    Disclaimer

    Accuracy

    While the information contained within this website is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this website is correct, complete, and up-to-date. Accuracy is intended but is not guaranteed.

    Liability

    Links from World Hospital Directory to third-party Center Ailaz Ophtalmology Center sites do not constitute an endorsement by World Hospital Directory of the parties of their products and services. The appearance on this website of advertisements. if any and product or service information does not constitute an endorsement by World Hospital Directory, and World Hospital Directory has not investigated the claims made by them. Information is based solely on material collected by World Hospital Directory.

    Proprietory Content

    Logo, images or construct may be the proprietory of Center Ailaz Ophtalmology Center . All other information, including images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.