Loading...
WORLD HOSPITAL DIRECTORY
Listing Details of 'St. Olavs Hospital '


St. Olavs Hospital




| More

About


Category:  Mulispeciality Hospitals
Subcontinent and Continent:  Northern Europe , Europe
Country:  Norway
Phone 
Website:  http://www.stolav.no
City: 
State: 
Email:  [email protected]
Latitude:  60.472024
Longitude:  8.468946
Zip Code: 
Contact Address: 
Latitude in Degree, Minute, Second [Direction]:  60° 28' 19" N
Longitude in Degree, Minute, Second [Direction]:  8° 28' 8" E
UTM (Universal Transverse Mercator) projection is: Northing: 6704099, Easting: 470802, Zone: 32V
GPS (Global Positioning System) is: Northing: 6704099, Easting: 470802, Zone: 32V
Local TM (Transverse Mercator) projection centered at longitude: 9
Lambert Projection: Northing: 7461556, Easting: 7803050
Browser/Visitor at Columbus, United States is:  0 km away from this Hospital-St. Olavs Hospital , Norway


keywords: 


Details

Forside - St. Olavs hospital Hopp til innholdet Søk Lukk Meny Lukk Skriftstørrelse Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre teksten. Trykk - for å gjøre den mindre. Velg språk BehandlingOpplæringRettigheterPraktisk informasjonPasientreiserUtenlandsbehandlingUndersøkelser og behandlinger fra A til ÅAvdelingerAvdelinger fra A til ÅStederFag og forskningForskningKurs og konferanserSamhandlingKompetansetjenesterLaboratorietjenesterUtdanningAlt om fag og forskningOm ossBeredskapGaver til sykehusetLedige stillingerMediaNyheterAlt om ossLogg inn på helsenorge.

noEnglish Søk Hva skjer før, under og etter behandling? BehandlingUndersøkelser og behandlingerBarn og unge som pårørendeOpplæringPasientreiserPraktisk informasjonRettigheterBrukerutvalgetUtenlandsbehandlingAvdelingerStederFinn fram / kartFag og forskningForskningInnovasjonKurs og konferanserLaboratorietjenesterSamhandlingPasientforløpFastlegeUtdanningKompetansetjenesterOm ossBeredskapGaver til sykehusetJobbKontakt ossMediaNyheter St. Olavs hospital Hva er en HAI?HAI en risiko for helsa til pasientene. For sykehus og helseinstitusjoner genererer det store utgifter på grunn av komplikasjoner, økte liggedøgn, økt sykelighet og økt dødelighet for de som blir smittet. Men hva er HAI, og hva gjør vi for å bli kvitt det?Her kan du som pasient lese om HAI Foto: St. Olavs hospital Leger i spesialisering (LIS)Spesialistutdanningen for leger omfatter praktisk tjeneste, teoretisk undervisning og andre læringsaktiviteter i minst seks og et halvt år etter tildelt autorisasjon eller lisens.

Les om LIS-utdanningene her. Hør på Diagnose, en podkast fra St. Olavs hospitalBli med på innsida av sykehuset. Behandlere, pasienter og forskere gir deg kunnskap, historier og perspektiv.Lytt til Diagnose Meld deg som blodgiver

\n\n​- Blod kan ikke lages, det må gis\r\n- Antall blodgivere i Norge er nedadgående\r\n- Meld deg som blodgiver på giblod.

noTil blodgiversiden 07.10.2019 Rekordlavt antall infeksjoner på St. Olav\n\nAntallet infeksjoner som oppstår mens pasienter er innlagt på St. Olav er på et historisk lavt nivå i 2019.

03.10.2019 Gi tid i oktober\n\nVerdensdagen for psykisk helse er en internasjonal, årlig markering den 10. oktober. Målet er å bidra til økt kunnskap om hvordan man kan ta vare på sin psykiske helse.

Tema for 2019 er «Gi tid». Årets kampanje har som mål å oppfordre oss a...30.

09.2019 Nå starter byggingen av sikkerhetsbygget\n\nBrøset blir historie når sikkerhetspsykiatrien flytter inn i nye lokaler på Østmarka i 2022. ­­– Endelig får de mest sårbare pasientene våre et bygg som legger til rette for god behandling, sier administrerende direktør Grethe Aasved, som s...

27.09.2019 Møtes i riktig retning\n\nI uke 38 ble de første retningsmøtene i arbeidet med Helseplattformen holdt. Til sammen skal det i høst holdes 271 slike møter for å sikre at den nye pasientjournalløsningen planlegges og settes opp riktig i samarbeid med leverandøren. 24.

09.2019 Leder for felles bildediagnostikk i Trøndelag\n\nSt. Olavs hospital og Helse Nord-Trøndelag har nå lyst ut stillingen som klinikkleder for den nye, felles klinikken for bildediagnostikk. Den nye klinikken realiseres 1. januar 2020 og sammenslåingen er et resultat av en grundig prosess i d.

..24.09.2019 Forskning på PVK bærer trønderske frukter\n\nEn trøndersk trio bestående av St.

Olavs hospital, Sykehuset Levanger og NTNU har slått seg sammen for å bedre pasientsikkerheten knyttet til perifert venekateter. 20.09.2019 – Et steg nærmere visjonen om fremragende behandling\n\nStyret ved St. Olavs hospital åpnet den nye Medisin- og lunge overvåkning (MLO) 20.

september 2019. Den nye overvåkninga vil avlaste Hovedintensiven og sengepostene, og vil dermed sørge for bedre pasientflyt og behandling, mener styreleder Anne Breiby.  12.09.2019 Se video fra høyrisikosmitteøvelsen\n\nDenne uka har St.

Olavs hospital sammen med OUS øvd i full skala på mottak, isolering og transport av høyrisikosmittepasient. Få et innblikk i hvordan dette foregår!10.09.2019 Mer penger til NorCRIN\n\nForskningsrådet har tildelt det nasjonale nettverket NorCRIN (Norwegian Clinical Research Infrastructure Network) midler til å utvikle arbeidet med kliniske studier. NorCRIN består av alle de seks universitetssykehusene i Norge og Sekretari.

..09.09.2019 Får innovasjonsmidler til å utvikle helsehjelp på nye måter\n\nI hard konkurranse med andre innovasjonsprosjekter i Norge er St.

Olavs hospital sammen med Helse Midt-Norge RHF, Helse Nord-Trøndelag HF og Helse Møre og Romsdal HF tildelt midler fra StimuLab. Pengene skal brukes til å se på hvordan medis...05.

09.2019 – Her skal fremtidens journal skapes\n\nIKT-brakka ble offisielt åpnet i dag, 05. september. – I disse lokalene skal klinikere og andre fagmiljø gi sine bidrag til at Helseplattformen blir best mulig tilpasset forholdene på St. Olavs hospital, sier administrerende direktør Grethe Aasved.

  05.09.2019 Gastrokirurgen tar grep for akuttpasientene\n\nMandag 9. september åpnes en helt ny akuttenhet på Kirurgisk klinikk, den første av sitt slag i Norge. Mer kompetanse rettet mot akutt syke kirurgiske pasienter vil øke pasientsikkerheten og bidra til at flere får behandling på riktig nivå.

03.09.2019 Lettposten åpner igjen\n\nEtter å ha vært feriestengt i sommer, åpner nå lettposten på pasienthotellet igjen og er klar for å ta imot nye pasienter og pårørende.  03.09.

2019 #sjekkdeg 2019\n\nEr det lenge siden sist du var til gynekologen og tok livmorhalsprøve? I så fall oppfordrer vi deg til å bestille time. Det er en billig investering. Ta livmorhalsprøve, unngå livmorhalskreft!02.09.2019 VALG 2019: Forhåndsstemming på St.

Olavs hospital\n\nHer er info om hvordan ansatte og pasienter kan forhåndsstemme på sykehusområdet i forbindelse med kommune- og fylkestingsvalget.21.08.2019 Avspark for innføringsprosjektet\n\nI dag markeres starten på Helseplattformens innføringsprosjekt. Over 400 personer skal jobbe for å få en smidig oppstart av den nye elektroniske journalløsningen i Midt-Norge.

20.08.2019 Er du bipolar? Styr unna hasj!\n\nMange mennesker med bipolare lidelser selvmedisinerer seg med cannabis. Forskning viser at rusmiddelet bare gjør dem sykere. 16.

08.2019 Slik blir din fremtidige journal\n\nHar du opplevd at du må gjenfortelle sykdomshistorien din til ulike behandlere i helsesektoren? Dette slipper du når vi innfører Helseplattformen i 2021. 15.08.2019 Første spesialist i akutt- og mottaksmedisin\n\nMed en nyopprettet spesialistutdanning i bagasjen skal Lars Petter Bache-Wiig Bjørnsen nå stå i front for legene i akuttmottaket når de akutte syke pasientene kommer inn.

13.08.2019 Mottok Kongens fortjenstmedalje\n\nProfessor og overlege Marit Sæbø Indredavik er tildelt Kongens fortjenstmedalje for sin innsats for barn og unge med psykiske lidelser. 08.07.

2019 Smarte P-anlegg innføres på St. Olav\n\nMandag 8. juli 2019 fjernes bommene fra parkeringshuset på St. Olavs hospital på Øya, og registreringen av inn- og utkjøring skal skje automatisk ved betaling i app eller på nett.28.

06.2019 Vil trene på virtuelle utagerende pasienter\n\nDivisjon psykisk helsevern vil utvikle en løsning som gjør at helsepersonell kan øve på farlige situasjoner virtuelt. Innovasjon Norge har innvilget 10 millioner kroner til formålet.  27.06.

2019 Lettposten på pasienthotellet fortsetter\n\nStyret ved St. Olavs hospital har vedtatt at lettposten på pasienthotellet får fortsette. Lettposten kan vise til høy pasienttilfredshet og godt belegg. 13.06.

2019 Kari Risnes skal lede Regional enhet for klinisk forskningsstøtte\n\nDen nye lederen ved Regional enhet for forskningsstøtte for kliniske studier, Clinical trial unit (CTU) er overlege i pediatri ved St. Olavs hospital og førsteamanuensis ved Institutt for klinisk og molekylær medisin (IKOM). Hun tiltrer sti...

11.06.2019 Opptrapping av streik: Ytterligere 35 personer fra LO og YS er tatt ut i streik fra 11. juni 2019.\n\nTotalt antall streikende fra og med 11.

juni er 121 personer.  29.05.2019 Streik ved St. Olavs hospital fra onsdag 29.

mai 2019\n\nTil sammen 86 personer fra LO og YS er tatt ut i streik fra arbeidstidens begynnelse onsdag 29. mai 2019. 28.05.2019 – Ga meg trygghet til å tenke på å få barn\n\nSist uke ble pasient nummer 1000 inkludert i det landsdekkende kvalitetsregisteret for svangerskap og revmatiske sykdommer, RevNatus.

Oppfølgingen og resultater fra registeret har hjulpet mange som trodde sykdommen ville hindre dem i å gjen...23.05.

2019 – Vil sette standarden for fremtidig behandling\n\nEn stor studie fra NTNU og St. Olavs hospital viser at bruk av diabetesmedisinen metformin nesten halverer risikoen for senabort og for tidlig fødsel hos gravide kvinner med polycystisk ovariesyndrom (PCOS). 22.05.2019 – Dropp solarium\n\nI anledning hudkreftdagen 22.

mai gir vår hudlege Ellen Bjørge deg sine tre beste tips for å minske risikoen for hudkreft. Se video!22.05.2019 Samler krefter på tvers av miljøer for å løse utfordringer i helsetjenesten\n\nMed Clinical Academic Groups (CAG) skal ny forskningsbasert kunnskap raskere kunne overføres til klinisk praksis – og dermed enda raskere ha effekt for pasienter og befolkning. De første tildelingene utlyses i juni.

22.05.2019 Slik skal pasientene slippe å vente mange timer i akuttmottaket\n\nNy akuttpoliklinikk og 10 ekstra korttids observasjonssenger skal bidra til bedre intern logistikk og bedre pasientflyt i akuttmottaket. 21.05.

2019 Halvard Kjelås ny leder i Brukerutvalget\n\nStyret oppnevnte 21. mai Halvard Kjelås som ny leder i Brukerutvalget. Han erstatter Lise Connelli.20.05.

2019 HAI-fritt sykehus\n\nHar du lagt merke til at det har dukket opp haier på sykehuset? De ekle skapningene hører ikke hjemme på St. Olav. Bli med og bekjemp HAI! 16.05.2019 Enkel oversikt over timeavtaler på helsenorge.

no\n\nNå gjør vi det lettere for deg å få oversikt over dine avtaler hos sykehusene i Midt-Norge - kun ved noen tastetrykk. Logg deg inn på helsenorge.no!15.05.2019 Åpner for samarbeid med Yale og London\n\nHva er fellesnevneren for Yale Medicine i USA, London University College Hospital og St.

Olavs hospital, Universitetssykehuset i Trondheim? Når Helseplattformen kommer hit, bruker alle samme journalløsning fra Epic. Dette åpner for samarbei...10.

05.2019 Leder an med tverrfaglig hoftebruddsbehandling\n\nSiden fjorårets innføring av et nytt prosjekt der geriatere og ortopeder samarbeider om hoftebruddspasientene, er tendensen klar. Dødeligheten er på vei ned, behandlingen går mer smertefritt og pasientene kommer tilbake til hjemmet.02.05.

2019 Bildegalleri fra Ruskonferansen 2019\n\nHer er et lite tilbakeblikk på noe av det Ruskonferansen 2019 hadde å by på. 26.04.2019 Tar pulsen på håndhygienen\n\nHygienesykepleier Anita Wang Børseth om pulsklokketrenden og håndhygiene.  24.

04.2019 Per Olav Østbyhaug blir assisterende fagdirektør\n\nStillingen tillegges hovedansvar for innføring av Helseplattformen på St. Olavs hospital.  11.04.

2019 – Oppfølging er det viktigste\n\nResultatene fra årets ForBedring viser som i fjor i all hovedsak at ansatte trives på jobb, men opplever høyt arbeidspress. – Det er oppfølgingen som skal sikre at undersøkelsen faktisk fører til bedre arbeidsmiljø og pasientsikkerhet, sier...10.

04.2019 Samarbeid innen bildediagnostikk på høring\n\nHelse Midt-Norge har gitt i oppdrag å etablere en felles organisering og drift innen bildediagnostikk mellom St. Olavs hospital og Helse Nord-Trøndelag.09.04.

2019 – Nå er jeg rett og slett kry!\n\nAssisterende seksjonsleder ved hovedintensiv, Eli Sæther Haugen, vant arbeidsmiljøprisen for 2018 på St. Olav. – Takk for at dere bryr dere om meg, takk for at jeg får være meg - og det er jeg! sa prisvinneren som delte hederen med hovedint...

13.03.2019 Vet du nok om delirium?\n\nAlle kan få delirium. Hva vet du om tilstanden?11.03.

2019 Nytt personvernombud på St. Olav\n\nFem kjappe med Sevian Stenvig, nyansatt personvernombud på St. Olav. 04.03.

2019 Alkoholbruk ingen privatsak\n\nOpptil 31 prosent av innleggelser i norske sykehus kan være rusrelaterte. Når helsepersonell kvier seg for å spørre om rusbruk har det enorme menneskelige og samfunnsøkonomiske konsekvenser. 01.03.2019 Alle foretak i Helse Midt-Norge har søkt om godkjenning som utdanningsvirksomhet for LIS\n\nAlle helseforetakene har jobbet intenst med å innføre ny LIS-utdanning de siste to årene.

Torsdag denne uken ble det sendt inn over hundre søknader om å bli godkjent utdanningsvirksomhet for alle Helse Midt-Norges aktuelle spesialiteter.15.02.2019 – En bauta innen hjerneslagforskning\n\nLHL Hjerneslags ærespris er tildelt professor, forsker og overlege Bent Indredavik. – En avgjørende person for at Norge er i verdenstoppen for overlevelse og god funksjon etter hjerneslag, fastslår generalsekretær Tommy Skar i LHL Hjerneslag.

14.02.2019 St. Olav starter produksjon av radiofarmaka\n\nMed egenproduksjon av radiofarmaka, kan St. Olav tilby flere pasienter undersøkelser og tilføre mer ny kunnskap via forskning innen kreftdiagnostikk, demens og andre lidelser.

11.02.2019 Verdig og uvurderlig hverdagshjelp\n\nDet koster å ta imot hjelp. Ikke penger, men stolthet.08.

02.2019 Jakten på forbedring\n\nFire hovedområder preger Forbedringsprogrammet på St. Olav anno 2019: Sykehusinfeksjoner, tjenesteinnovasjon, brukererfaringer og varekostnader. Slik skal vi bli enda bedre! Se alle nyhetene Kalender Mandag 16.09.

Helsepedagogikk\n\nIntroduksjonskurs for deg som driver med pasient- og pårørendeopplæring og/eller lærings- og mestringsaktivitet i gruppe. Tirsdag 01.10. CFS/ME, lærings- og mestringskurs\n\nCFS/ME står for Chronic Fatigue Syndrome / Myalgic Encephalomyelitis. Vi tilbyr lærings- og mestringskurs for nydiagnostiserte voksne med CFS/ME og deres pårørende.

Mandag 14.10. Ervervet hjerneskade, \"Komakameratene\"\n\n\"Komakameratene\" er en delvis lukket samtalegruppe for personer med ervervet hjerneskade. Mandag 14.10.

Koronarsykdom og hjertesvikt\n\nDette kurset er for spesialister og leger under utdanning i hjertesykdommer og indremedisin. Kursinnhold er tilpasset leger som er mot slutten av sin kardiologiutdanning. For plass på kurset kreves minimum to års utdannelse i indremedisin. Tirsdag 15.10.

Lungekreft, lærings- og mestringskurs\n\nLærings- og mestringskurs for deg med lungekreft og eventuelt en pårørende. Pårørende kan også møte opp uten at den som er syk deltar. Kurset går over to dager. Torsdag 17.10.

Ervervet hjerneskade, Konsekvenser av hjerneskade\n\nEn informasjonskveld for familie og nettverk om konsekvenser av hjerneskade Torsdag 17.10. Parkinson, lærings- og mestringskurs\n\nTo dagers lærings- og mestringskurs for deg med parkinson. Pårørende er velkommen til å delta. Mandag 21.

10. Emnekurs for leger innen palliativ medisin\n\nTodagers kurs i palliativ medisin for leger. Tirsdag 22.10. Psoriasis, lærings- og mestringskurs\n\nTo dagers lærings- og mestringskurs for deg med psoriasis.

Pårørende er også velkommen til å delta. Onsdag 23.10. Cerebral Parese, lærings- og mestringskurs\n\nHabiliteringstjenesten for voksne inviterer til kurs for pårørende til voksne personer med Cerebral Parese. Tema: Overgangen til voksenlivet.

Torsdag 24.10. Ervervet hjerneskade, Temakafè 24.oktober\n\nTema-kafè er et arrangement hvor sosial kontakt, erfaringsoverføring og nettverksbygging mellom personer i samme situasjon står i fokus. Fredag 25.

10. Ervervet hjerneskade, Samlivskurs: Glede, nærhet og kommunikasjon\n\nDisse dagene setter vi fokus på muligheter og utfordringer for par som lever med kognitive vansker og/eller fatigue i hverdagen. Fredag 25.10. Hidrosadenitt.

Lærings- og mestringskurs\n\nNasjonalt lærings- og mestringskurs for deg med hudsykdommen hidrosadenitt. Kurset går over en dag. Mandag 28.10. Motiverende Intervju, introduksjonskurs for helsepersonell ved St.

Olavs hospital\n\nMotiverende intervju er en samtalemetode for arbeid med endring. Kommunikasjonsferdigheter brukes systematisk og målrettet for å bygge allianse og hente fram pasientens egen motivasjon og mestringsevne. Tirsdag 29.10. Gynekologisk kreft, kurs om \"Hverdagen etter behandling av gynekologisk kreft\"\n\nLærings- og mestringskurs for pasienter og deres pårørende.

Kurset går over to dager. Tirsdag 29.10. Fatigue, kronisk utmattelse. Lærings- og mestringskurs\n\nTodagers lærings- og mestringskurs for deg som, i forbindelse med kreftsykdom eller kreftbehandling, opplever vedvarende økt tretthet/utmattelse fysisk og/eller mentalt.

Onsdag 30.10. Høstkonferanse - Relasjoner\n\n Onsdag 30.10. Autismespekterforstyrrelser, lærings- og mestringskurs\n\nKurs for foresatte/familie til pasienter ved BUP-klinikk som har diagnosen Autismespekterforstyrrelse.

Fagfolk tilknyttet pasienten kan delta. Mandag 04.11. Cytostatikakurs for leger og sykepleiere\n\nKurs for leger og sykepleiere i spesialist- og kommunehelsetjenesten. Torsdag 07.

11. Ervervet hjerneskade, Pårørendetreff\n\nTreffpunkt hvor pårørende møter hverandre for å bli kjent og utveksle erfaringer. Torsdag 07.11. Eksemskole\n\nLærings- og mestringskurs for foreldre til barn som har eksem og/eller matvareallergi.

Barnet må være henvist til Hudavdelingen på St. Olavs hospital for at foreldrene kan delta. Torsdag 07.11. Nasjonal konferanse - spesialistutdanning leger\n\nRegionalt utdanningssenter i Helse-Midt Norge arrangerer i år nasjonal konferanse om ny spesialistutdanning for leger.

Tema for konferansen er kvalitet i ny spesialistutdanning, og hvordan vi skal vurdere kompetanse hos LIS. Mandag 11.11. Good Clinical Practice - ICH GCP\n\nKurset blir tilbudt utprøvere/forskere og alle helsefaggrupper som trenger økt kompetanse innen planlegging og gjennomføring av kliniske legemiddelutprøvinger og andre intervensjonsstudier/kliniske studier. Tirsdag 12.

11. Lymfødem, lærings- og mestringskurs\n\nTodagers lærings- og mestringskurs for deg som har lymfødem. Pårørende er velkommen til å delta. Onsdag 13.11.

ADHD\n\nForståelse, behandling og erfaringer Torsdag 14.11. Angst og/eller depresjon, lærings- og mestringskurs 2018-11-15\n\nKurs for foresatte/familie til pasienter ved BUP-klinikk som har fått diagnosen angst og/eller depresjon. Fagfolk tilknyttet pasienten kan delta. Torsdag 14.

11. Ulcerøs kolitt, lærings- og mestringskurs\n\nTo dagers lærings- og mestringskurs for deg med ulcerøs kolitt. Pårørende er velkommen til å delta. Onsdag 20.11.

Cerebral Parese, lærings- og mestringskurs\n\nHabiliteringstjenesten for voksne inviterer til kurs for pårørende til voksne personer med Cerebral Parese. Tema: Overgangen til voksenlivet. Torsdag 21.11. Trening som medisin: Nasjonal nettverkssamling\n\nFrontfigurer innen trening som medisin bidrar på vår nasjonale samling for helsepersonell innen hjerte-/karsykdom og kols.

Formålet er å fremme tverrprofesjonelt samarbeid i helseregionene slik at alle pasienter tilbys organisert trening av god kvalitet. Tirsdag 26.11. ADHD, lærings- og mestringskurs\n\nKurs for foresatte/familie til pasienter ved BUP-klinikk som har fått diagnosen ADHD. Fagfolk tilknyttet pasienten kan delta.

Onsdag 27.11. Tourettes Syndrom, lærings- og mestringskurs\n\nKurs for foresatte/familie til pasienter ved BUP-klinikk som nylig har fått diagnosen Tourettes syndrom. Fagfolk tilknyttet pasienten kan delta. Mandag 02.

12. Ervervet hjerneskade, \"Komakameratene\"\n\n\"Komakameratene\" er en delvis lukket samtalegruppe for personer med ervervet hjerneskade. Tirsdag 03.12. Palliasjonskurs del 1\n\nGrunnleggende kurs i palliasjon.

Torsdag 05.12. Ervervet hjerneskade, Pårørendetreff\n\nTreffpunkt hvor pårørende møter hverandre for å bli kjent og utveksle erfaringer. Torsdag 05.12.

Ervervet hjerneskade, Temakafè 5.desember\n\nTema-kafè er et arrangement hvor sosial kontakt, erfaringsoverføring og nettverksbygging mellom personer i samme situasjon står i fokus. Tirsdag 04.02. Nasjonalt seminar med tema svangerskap og revmatiske sykdommer\n\n ART (Aggression Repplacement Training), lærings- og mestringskurs\n\nHabiliteringstjenesten for voksne gjennomfører kurs i trening av sosiale ferdigheter, sinnemestring og moralsk resonering for personer med utviklingshemning.

Arvelig bryst- og eggstokkreft, lærings- og mestringskurs\n\nLærings- og mestringskurs for deg som har påvist genfeil i BRCA 1 eller 2. Kurset går over en dag. Avføringslekkasje, lærings- og mestringskurs\n\nTodagers lærings- og mestringskurs for deg som har avføringslekkasje. Pårørende er også velkomne på kurs. Crohns sykdom, lærings- og mestringskurs\n\nTo dagers lærings- og mestringskurs for deg med Crohns sykdom.

Pårørende er velkommen til å delta. Ervervet hjerneskade - Hukommelsestrening i gruppe\n\nVi tilbyr gruppeopphold med fokus på hukommelsestrening for personer med kognitiv svikt etter hjerneskade Ervervet hjerneskade - Mestringskurs om Fatigue\n\nVi arrangerer mestringskurs for personer som sliter med utmattelse/ fatigue etter ervervet hjerneskade Ervervet hjerneskade, Temakafè\n\nAvd. for ervervet hjerneskade har gleden av å invitere deg og dine pårørende til Temakafé i peisestua. Ervervet hjerneskade: Mestringskurs - svimmelhet og balanseproblemer\n\nVi arrangerer mestringskurs for personer som sliter med svimmelhet og balanseproblemer etter en ervervet hjerneskade. Fredagsforelesninger\n\nFredagsforelesningen arrangeres i samarbeid mellom St.

Olavs hospital og Fakultet for medisin og helsevitenskap på NTNU. Hiv, lærings- og mestringskurs\n\nLærings- og mestringskurs for personer med hiv. Hjertesykdom, lærings- og mestringskurs på Orkdal\n\nTo dagers lærings- og mestringskurs for deg med hjertesykdom. Pårørende er også velkommen til å delta Inkontinens, lærings- og mestringskurs på Orkdal\n\nTodagers lærings- og mestringskurs for deg med urininkontinens Kjærlighet, vennskap og seksualitet. Lærings- og mestringskurs - MELD INTERESSE\n\nHabiliteringstjenesten for voksne inviterer til kurs om venner, kjærester, seksualitet og mye mellom.

For mennesker med utviklingshemning og andre som kan ha bruk for det. Kols / Lungesykdom, lærings- og mestringskurs\n\nTo dagers lærings- og mestringskurs for deg som har lungesykdom. Pårørende er velkommen til å delta. Kurs om kjærlighet og seksualitet - MELD INTERESSE\n\nHabiliteringstjenesten for voksne arrangerer lærings- og mestringskurs om KJÆRLIGHET OG SEKSUALITET. Masterutdanning, NTNU-Viderekurs i Smerte og palliasjon I\n\nMaster i klinisk helsevitenskap, studieretning smerte og palliasjon, er et tilbud til deg som ønsker spesialisering og en bred, tverrfaglig forståelse for kliniske problemstillinger innen fagområdet smerte og palliasjon.

Masterutdanning, NTNU-Viderekurs i Smerte og palliasjon II\n\nMaster i klinisk helsevitenskap, studieretning smerte og palliasjon er et tilbud til deg som ønsker spesialisering og en bred, tverrfaglig forståelse for kliniske problemstillinger innen fagområdet smerte og palliasjon. Masterutdanning, NTNU-Viderekurs i akutt og postoperativ smerte\n\nMaster i klinisk helsevitenskap, studieretning smerte og palliasjon er et tilbud til deg som ønsker spesialisering og en bred, tverrfaglig forståelse for kliniske problemstillinger innen fagområdet smerte og palliasjon Masterutdanning, NTNU-Viderekurs i kunnskapsbasert praksis og organisering innen palliasjon\n\nMaster i klinisk helsevitenskap, studieretning smerte og palliasjon er et tilbud til deg som ønsker spesialisering og en bred, tverrfaglig forståelse for kliniske problemstillinger innen fagområdet smerte og palliasjon. Masterutdanning, NTNU-Viderekurs i langvarig smerte: tverrfaglig undersøkelse, behandling og oppfølging\n\nMaster i klinisk helsevitenskap, studieretning smerte og palliasjon er et tilbud til deg som ønsker spesialisering og en bred, tverrfaglig forståelse for kliniske problemstillinger innen fagområdet smerte og palliasjon. Nettvett, lærings- og mestringskurs - MELD INTERESSE\n\nHabiliteringstjenesten for voksne inviterer til kurs om bruk av internett der hovedfokus vil handle om deltagernes erfaringer ved bruk. Osteoporose / beinskjørhet, lærings- og mestringskurs\n\nTodagers lærings- og mestringskurs for deg som har beinskjørhet.

Pårørende er velkomne til å delta. Presentasjonsteknikk\n\nKurset går over en dag. Målet er at deltakerne videreutvikler seg som undervisere ved gruppeopplæring. Kurset er praktisk rettet og basert på øvelser som filmes og brukes som grunnlag for tilbakemelding. Rus - Kurs for deg som er berørt av andres bruk eller avhengighet av rusmidler\n\nÅ være pårørende til noen som sliter med rusavhengighet er en stor belastning.

Dette er et kurs for deg som er berørt av andres bruk eller avhengighet av rusmidler. Rus - Møteplass -med barnet i fokus\n\nHar du barn med en forelder som har utfordringer knyttet til rus? Da vil vi gjerne invitere deg til Møteplass -med barnet i fokus. Her kan du treffe andre foreldre som er i lignende situasjon som deg. Rus - Møteplass for pårørende og fagfolk\n\nPå Møteplass treffes pårørende til mennesker med ulike rusmiddelproblemer og fagfolk innen rusfeltet for å utveksle erfaringer om å leve tett på rusmiddelproblemer og evt. psykiske lidelser.

Seksualitet på godt og vondt, lærings- og mestringskurs - MELD INTERESSE\n\nHabiliteringstjenesten for voksne tilbyr kurs for de som omgås deltakerne på kurset \"Kjærlighet, vennskap og seksualitet\" i det daglige. Spiseforstyrrelser. Pårørendekveld\n\nPårørendekveld for foreldre/foresatte til pasienter ved BUP-klinikk. Stamcelletransplanterte, lærings- og mestringskurs\n\nTo dagers lærings- og mestringskurs for stamcelletransplanterte. Både pasienter og pårørende er velkommen til å delta.

Stomi, lærings- og mestringskurs\n\nLærings- og mestringskurs for stomiopererte i Midt-Norge (operert 2010-2018). Pårørende er velkommen til å delta. Kurset går over en dag. Søskengruppe 10 - 13 år, lærings- og mestringskurs\n\nTilbudet er for søsken mellom 10 - 13 år til pasienter ved BUP-klinikk. Urostomi, lærings- og mestringskurs\n\n\"Aktiv hverdag med urostomi\" - kurs over en dag for pasienter og pårørende Videooverført undervisning i palliasjon\n\n Øre-nese-hals-kreft, lærings- og mestringskurs\n\nTodagers kurs for deg med kreft i øre-nese-halsregionen.

Pårørende er velkommen til å delta. RettigheterFritt behandlingsvalgEgenandel og frikortRettigheterSikkerhet og personvernPersonvernInformasjonskapslerOm nettstedetKontaktKartKontakt ossMediaFølg ossFacebookTwitterFlickr Tilbakemelding på siden Organisasjonsnummer: NO 883 974 832 Telefon: 72 57 30 00 [email protected] Postadresse: St. Olavs hospital HF, postboks 3250 Torgarden, 7006 TrondheimI samarbeid med .
Accuracy

While the information contained within this website is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this website is correct, complete, and up-to-date. Accuracy is intended but is not guaranteed.

Liability

Links from World Hospital Directory to third-party St. Olavs Hospital sites do not constitute an endorsement by World Hospital Directory of the parties of their products and services. The appearance on this website of advertisements. if any and product or service information does not constitute an endorsement by World Hospital Directory, and World Hospital Directory has not investigated the claims made by them. Information is based solely on material collected by World Hospital Directory.

Proprietory Content

Logo, images or construct may be the proprietory of St. Olavs Hospital . All other information, including images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.

Rating

Rating of St. Olavs Hospital shown in stars, if any ranges from 1 to 5. Rating is done by the browsers. Only 1 rating submission is allowed per IP address. If rating submission is not displayed then probably you have already submitted or rating blocked for security and other reasons. World Hospital Directory do not have control over the rating. Do not send any email to improve rating. Alternatively, the Hospital Admin may contact us for reputation badges. 27% of the Hospitals listed in World Hospital Directory have one or other reputation badge. World Hospital Directory reserves the right to issue or decline such badges.


Tags: 
forside, olavs, hospital, innholdet, skriftstørrelse, ctrl-tasten, trykk, samtidig, forstørre, teksten, gjøre, mindre, språk, behandlingopplæringrettigheterpraktisk, informasjonpasientreiserutenlandsbehandlingundersøkelser, behandlinger, Åavdelingeravdelinger, Åstederfag, forskningforskningkurs, konferansersamhandlingkompetansetjenesterlaboratorietjenesterutdanningalt, forskningom, ossberedskapgaver, sykehusetledige, stillingermedianyheteralt, osslogg, helsenorgenoenglish, skjer, under, etter, behandling, behandlingundersøkelser, behandlingerbarn, pårørendeopplæringpasientreiserpraktisk, informasjonrettigheterbrukerutvalgetutenlandsbehandlingavdelingerstederfinn, kartfag, forskningforskninginnovasjonkurs, konferanserlaboratorietjenestersamhandlingpasientforløpfastlegeutdanningkompetansetjenesterom, sykehusetjobbkontakt, ossmedianyheter, haihai, risiko, helsa, pasientene, sykehus, helseinstitusjoner, genererer, store, utgifter, på, grunn, komplikasjoner, økte, liggedøgn, økt, sykelighet, dødelighet, smittet, gjør, å, kvitt, dether, pasient, leger, spesialisering, lisspesialistutdanningen, leger, omfatter, praktisk, tjeneste, teoretisk, undervisning, andre, læringsaktiviteter, minst, halvt, år, tildelt, autorisasjon, eller, lisens, lis-utdanningene, diagnose, podkast, hospitalbli, innsida, sykehuset, behandlere, pasienter, forskere, kunnskap, historier, perspektivlytt, blodgiver\n\n​-, lages, må, gis\r\n-, antall, blodgivere, norge, nedadgående\r\n-

Images

worldhospitaldirectory.com-St. Olavs Hospital
Copyright of Images

Logo and images portrayed above may be the proprietory content of St. Olavs Hospital . All other images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.

Comments


Scan to Mobile

QR code for this Hospital

Cover

Country Info (click on the down-arrow to expand)

Country Population Area Capital/Currency Code
Norway 5009150 324220.0 Oslo/NOK
Norway occpies 323802 km of territory, which is 0.0022% of world's total territory and it stands at rank 67 in the list of largest countries in the world. Mainland Norway only; not included the overseas areas of Svalbard and Jan Mayen (62,422 km²) and the dependency of Bouvet Island (49 km²) and the Antarctic dependency claims of Queen Maud Land (2,500,000 km²) and Peter I Island (243 km²).

Local time: Wed, 01 May 2024, 09:14:18
 at Europe/Oslo

Currency: Norwegian Krone
Official Languages: Norwegian (nynorsk and bokmal)
Other Languages: small Sami- and Finnish-speaking minorities
Language Codes: no,nb,nn,se,fi
Political System: constitutional monarchy
Land/Water Area (in Sq km): 304282.00/19520
Elevation (Above/Below) Sea Level in meters: 2469.0/0
GDP per Capita Income (in USD): 102610
Birth per 1000: 12.09
Death per 1000: 8.19

Additional information [Links to websites]


Date & Time Zones in Norway


UTC/GMT Date Time: May 01 2024 08:31:18

  • UTC+01:00 (CET)
  • Hospital Jobs


    Fri, 19 Apr 2024 23:19:24 GMT

    Radiologist wanted for hospital in Trøndelag

    On behalf of a hospital in Trøndelag, we are seeking an experienced and motivated radiologist for a permanent position... experiences. The area is perfect for activities like hiking, skiing, cycling, and fishing. The hospital is part of a healthcare...

    Dignus Medical
    Trøndelag

    Job Description As the Key Account Manager (KAM), Hospital Acute Care and Virology in Denmark and Norway... close working relationships with our customers. You report to the Nordic & Baltic Cluster Franchise Lead, Hospital Care Primary...

    MSD
    Norge - København

    of a hospital approximately 30 minutes from Oslo, we are seeking a specialist in mammoradiology. The position involves..., and pathologists. The hospital’s mammaendocrine surgical outpatient clinic is co-located with the radiological outpatient clinic. The...

    Dignus Medical
    Viken

    - og avhengighetsmedisin ved St. Olavs hospital HF. Seksjonen har ansvar for aktivitetsrapportering, samt å bidra aktivt til koordinering.... Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 19.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Fagrådgiver...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Wed, 01 May 2024 04:34:12 GMT

    Fagrådgiver

    - og avhengighetsmedisin ved St. Olavs hospital HF. Seksjonen har ansvar for aktivitetsrapportering, samt å bidra aktivt til koordinering.... Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 19.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Fagrådgiver...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Wed, 01 May 2024 04:27:45 GMT

    Overlege Patologi

    : 12.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Overlege Patologi Stillinger: 1 Heltid / Deltid... Trondheim, Norge Kontaktinformasjon Marianne Brekke Overlege patologi Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Wed, 01 May 2024 03:53:02 GMT

    Overlege Patologi

    : 12.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Overlege Patologi Stillinger: 1 Heltid / Deltid... Trondheim, Norge Kontaktinformasjon Marianne Brekke Overlege patologi Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Wed, 01 May 2024 03:46:31 GMT

    Har du lyst til å jobbe som AMK-operatør?

    hospital Stillingstittel: ambulansearbeider/paramedisiner/sykepleier Stillinger: 3 Heltid / Deltid: Heltid... Vidar Saursaunet Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Wed, 01 May 2024 00:12:57 GMT

    ambulansearbeider/paramedisiner/sykepleier

    hospital Stillingstittel: ambulansearbeider/paramedisiner/sykepleier Stillinger: 3 Heltid / Deltid: Heltid... Vidar Saursaunet Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    - og avhengighetsmedisin ved St. Olavs hospital HF. Seksjonen har ansvar for aktivitetsrapportering, samt å bidra aktivt til koordinering.... Vi ønsker ikke kontakt med annonseselgere. Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sun, 28 Apr 2024 07:21:38 GMT

    Ledig vikariat som Postvert

    stor vekt på å delta i kliniske studier. Undervisning på St. Olavs Hospital og i helseregionen er sentrale oppgaver... av søkerne. Vennligst oppgi 2 referanser. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 12.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sun, 28 Apr 2024 06:27:28 GMT

    Helsesekretær

    . Vennligst oppgi 2 referanser. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 11.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital... Kontaktinformasjon Lene Dragsten Helsesekretær Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Norge

    Sun, 28 Apr 2024 05:43:17 GMT

    Postvert/Helsefagarbeider

    hospital, lokalisert på Lian. Avdelingen gir tilbud om spesialisert rehabilitering til pasienter med ervervet hjerneskade... intervju. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 05.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sun, 28 Apr 2024 02:21:46 GMT

    Helsesekretær/medisinsk sekretær

    . Vennligst oppgi 2 referanser. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 11.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital... Kontaktinformasjon Lene Dragsten Helsesekretær Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Norge

    : 07.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Ferievikar Lege i spesialisering - Fysikalsk medisin... Kontaktinformasjon Marit Krossvoll Pettersen Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    : 07.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Ferievikar Lege i spesialisering - Fysikalsk medisin... Kontaktinformasjon Marit Krossvoll Pettersen Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 07:31:53 GMT

    Overlege i anestesiologi

    . Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 10.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Orkanger Stillingstittel: Overlege... Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge...

    St. Olavs hospital
    Orkanger, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 07:06:30 GMT

    Sykepleier

    Søknadsfrist: 12.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier Stillinger... Kontaktinformasjon Ronny Fjelnseth Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    . Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 01.07.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Stillingstittel: Lege i spesialisering... Kontaktinformasjon Gøril Rolfseng Grøntvedt seksjonsleder - lege Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 02:27:17 GMT

    Overlege anestesiologi

    . Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 10.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Orkanger Stillingstittel: Overlege... Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge...

    St. Olavs hospital
    Orkanger, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 02:22:48 GMT

    Overlege eller psykologspesialist

    og 12 stillinger ansatt i St. Olavs hospital. Teamet er tverrfaglig sammensatt med vernepleier, sykepleier, sosionom... Kristoffer Staveli Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 02:12:29 GMT

    Sykepleiere til barneklinikken

    Søknadsfrist: 08.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier Stillinger... Herfjord Seksjonsleder E-post: [email protected] Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 00:33:07 GMT

    Sykepleier

    Søknadsfrist: 08.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier Stillinger... Herfjord Seksjonsleder E-post: [email protected] Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Sat, 27 Apr 2024 00:25:41 GMT

    Helsefagarbeider

    hospital på Øya. Avdeling for alderspsykiatri tilbyr utredning og behandling av eldre med ulike psykiske lidelser. Søker... Wold Nordhaug Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Fri, 26 Apr 2024 22:49:45 GMT

    Sykepleier

    Søknadsfrist: 12.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Sykepleier Stillinger... Kontaktinformasjon Ronny Fjelnseth Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Clip Board

    Disclaimer

    Accuracy

    While the information contained within this website is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this website is correct, complete, and up-to-date. Accuracy is intended but is not guaranteed.

    Liability

    Links from World Hospital Directory to third-party St. Olavs Hospital sites do not constitute an endorsement by World Hospital Directory of the parties of their products and services. The appearance on this website of advertisements. if any and product or service information does not constitute an endorsement by World Hospital Directory, and World Hospital Directory has not investigated the claims made by them. Information is based solely on material collected by World Hospital Directory.

    Proprietory Content

    Logo, images or construct may be the proprietory of St. Olavs Hospital . All other information, including images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.